Теренс Атмане определено няма да остане сред любимците на българските

...
Теренс Атмане определено няма да остане сред любимците на българските
Коментари Харесай

Атман: Имах много възможности срещу Григор и се ядосах; но той беше по-уверен от мен

Теренс Атмане несъмнено няма да остане измежду любимците на българските почитатели, имайки поради неговите бурни реакции и стиснати юмруци, до момента в който Григор Димитров беше очевидно контузен. Французинът несъмнено беше усетил шанса си за победа, имайки поради положението на своя противник, само че наподобява напрежението го смаза в най-важните моменти и това лиши международния номер 137 от опцията да доближи до дебютен Мастърс 1/8-финал, а ето и неговият коментар за мача пред L`Equipe:

" Беше добър мач. Това е част от пътя, който би трябвало да последвам, с цел да доближи до най-високото равнище. Имах доста благоприятни условия против Григор, само че не се възползвах от тях, до момента в който той се оправи по-добре при своите шансове и това се оказа от голямо значение. Малката разлика се криеше в това, че аз пропусках постоянно в най-важните моменти, до момента в който той оставаше стабилен. Той е по-уверен от мен в сходни моменти и тази детайлност е явна.

В тайбрека просто не бях себе си и се ядосах, защото не правех нещата, които би трябвало и желая да върша на корта. Минах от 100 % към 95 % от опциите си, а това е непростимо на това равнище. Щастлив съм, че научих този урок. Турнирът в Рим ми оказа помощ да придобия повече убеденост при изявите си на клей и е една повратна точка за мен, тъй като към този момент няма да имам опасения, че не мога да реализира положителни резултати на червени кортове " - приключи 22-годишният левичар.

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР