Новак Джокович беше с едно ниво над всички останали на

...
Новак Джокович беше с едно ниво над всички останали на
Коментари Харесай

Браян Шелтън: Новак се подигра със сина ми; това поведение не отива на голям шампион

Новак Джокович беше с едно равнище над всички останали на отминалия US Open и справедливо прибави 24-та купа от Шлема към сбирката си. Световният номер едно обаче си навлече гнева на американската аудитория с държанието си след своята победа на 1/2-финалната фаза над локалния представител Бен Шелтън.

Тогава Джокович избра да отпразнува триумфа, като повтори жеста на младока, който " затвори телефонната слушалкa ", когато завоюва последната точка в мача си против Франсис Тиафо в 1/4-финалите. Това се одобри като един тип присмехулно отношение към американеца, единствено че самият Шелтън призна по какъв начин по никакъв метод не се е обидил на своя конкурент и описа по какъв начин постоянно е бил академик, че имитацията е най-висшата форма на хвалебствие.

Изглежда обаче Браян Шелтън е на изцяло друго мнение от това на своя наследник и не пропусна да изкаже възмущението си от държанието на Джокович:

" Новак просто желае да бъде обичан непременно. Той се подигра целенасоченo със сина ми. Този жест не беше просто, с цел да го копира. Много неприятно е да видиш сходно държание от толкоз огромен първенец като него и сходни дейности не му отиват " - разяснява обстановката някогашният номер 55 и сегашен ментор на Бен Шелтън.

Източник: Tennis 365

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР