Няма нищо по-хубаво от това да се наслаждавате на слънцето

...
Няма нищо по-хубаво от това да се наслаждавате на слънцето
Коментари Харесай

„Моите съседи от OAP правят слънчеви бани полуголи в градината си – писна ми от гледката“

Няма нищо по-хубаво от това да се наслаждавате на слънцето в градината си – само че просто внимавайте кой може да ви види.

Времето през уикенда накара доста от нас да избягат на открито, с цел да се възползват оптимално от слънцето, само че една жена остана гневна, защото това означаваше, че нейните съседи още веднъж ще стартират да прекарват цялото си време в градината си - с съвсем няма облекла. Анонимната жена твърди, че съседите й са пенсионери, които „ обичат “ слънцето и постоянно прекарват цялото лято в градината си.

През първите няколко лета това не беше проблем за дамата, само че в този момент са свършили работа, с цел да покачат вътрешния си двор - и могат да виждат през оградата й. Сега тя няма различен избор, с изключение на да гледа съседите си, до момента в който вършат слънчеви бани, а те не могат да не се взират в градината й, което я кара да се усеща неловко.

В обява в Mumsnet тя изясни: „ Когато се нанесохме преди няколко години, те седяха с часове на слънце в края на градината си, взирайки се в нашата къща....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР