Колкото по-дълго продължава всяка война, толкова по-тежка е тя. Но

...
Колкото по-дълго продължава всяка война, толкова по-тежка е тя. Но
Коментари Харесай

Кулеба: Тези, които са за мир и против военна помощ за Украйна всъщност искат Русия да победи

" Колкото по-дълго продължава всяка война, толкоз по-тежка е тя. Но когато сте решени да спечелите война, тъй като това е война за вашето битие и тъй като знаете, че в случай че я загубите, страната ви ще бъде изравнена със земята и вашата еднаквост също ще бъде изтрита, тогава не мислите за това какъв брой е мъчно, тъй като няма значение какъв брой е мъчно ", сподели министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба, който е на публично посещаване в Сърбия в изявление за N1.

" Мисля, че като цяло към момента се радваме на огромна поддръжка от страни, които схващат какъв е залогът в тази война, тъй като тук не е заложено единствено бъдещето на Украйна. Въпросът е по какъв начин ще наподобява Европа и светът като цяло в бъдеще. Когато хората излязат в медиите или пред гласоподаватели, казвайки: " Ние сме за мир, ние се противопоставяме на войната и по тази причина не поддържаме изпращането на оръжия в Украйна или помощта на Украйна ", те не споделят това. Те в действителност споделят: " Искаме Украйна да кърви, желаеме Русия да победи и тази война да завърши за сметка на Украйна ". А това е неприемливо. Това е недопустимо. Не би било задоволително за никоя нация, тъй че би трябвало да внимавате с политиците, които си играят с този мотив, тъй като те не мислят това, което споделят ", разяснява той позицията на проруските партии, които се опълчват на военната помощ за Украйна.

" Недопустимо е краят на войната в Украйна да се преглежда през призмата на отстъпки към Украйна в ущърб на самата Украйна. Преминали сте през това и знаете, че най-после не носи мир ", безапелационен е министърът.

По думите му, повода за отрицателното развиване на фронта през последния месец е на първо място, че не са получили обещаните ракети в точния момент.

" Друга военна техника дойде с известно забавяне. И, несъмнено, имаме проблем с съветското владичество във въздуха. В тази война Русия управлява въздуха, което значи, че те насочват нашите позиции с техните бомбардировачи и ние имаме доста малко благоприятни условия да ги свалим. Така че композиция от фактори основава всички тези компликации на бойното поле. Но, без значение от всичко, ние успяхме да запазим обстановката под надзор, на висока цена, само че, както ви споделих, най-високата цена ще бъде тази, която украинският народ ще заплати, в случай че загуби. Това ще е най-високата цена. Така че, без значение от цената, която плащаме сега… ние сме извънредно тъжни, само че го одобряваме, тъй като разбираме какво ще се случи, в случай че спрем да се борим. Сега Съединени американски щати утвърдиха помощ, към този момент бяха оповестени два пакета помощ, други страни също поставят старания да доставят допустимо най-вече оръжия на Украйна, което сигурно ще ни помогне да стабилизираме обстановката и да обърнем нещата в наша изгода. Но, както споделих, всичко би трябвало да става бързо... и това е главната ни цел в този момент ", споделя Дмитро Кулеба.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР