Звездата на BBC Анита Рани обясни защо носеше страхотната си

...
Звездата на BBC Анита Рани обясни защо носеше страхотната си
Коментари Харесай

Звездата на BBC Анита Рани разкрива истинската причина, поради която носеше своята блестяща „рокля за отмъщение“ на BAFTA

Звездата на BBC Анита Рани изясни за какво носеше страхотната си рокля за BAFTA - в този момент известна като нейната „ рокля за възмездие “.

Популярната водеща, на 46 години, се погрижи всички погледи да бъдат ориентирани към нея, когато се появи на аления килим в Royal Festival Hall в неделя, носейки блестяща „ гола “ рокля и високи токчета на платформа.

Мнозина си помислиха, че Анита е взела лист от книгата на принцеса Даяна, когато кралската персона се раздруса в тази черна рокля в Serpentine след изневярата на Чарлз. След развода на водещата на The One Show от Бхупи Рехал през 2023 година, някои споделиха, че нокаутната рокля на Анита също прави изказване след раздялата й с създателя на софтуерната компания. Звездата от Countryfile обаче споделя, че облеклото й не е за възмездие, а за „ жена, която има коя е “.

Говорейки с Лорейн Кели в нейното титулярно шоу, радиоводещият сподели, че желае да „ въплъти убеденост “ с дръзкия си външен тип, откакто претърпя „ няколко тежки години “ с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР