Нова диета, чието меню съдържа основно банани, обещава за две

...
Нова диета, чието меню съдържа основно банани, обещава за две
Коментари Харесай

Свалете 18 кила за 2 седмици с този режим!

Нова диета, чието меню съдържа главно банани, дава обещание за две седмици да свалите мечтаните килограми. Хранителният режим е фиктивен от фармацевтка на име Сумико и мъжа ѝ, който също е с здравно обучение – Хитоши. С този режим дамата е съумяла да смъкна цели 18 кг. Основното в диетата е да ядете банани за закуска, а денем пък наложително би трябвало да консумирате топла вода.

Само след две седмици ще има забележими резултати от този режим. Закуската съдържа главно банани – в случай че един не ви е задоволителен, хапнете колкото са нужни, с цел да се заситите. Предвижда се този тип плод да бъде сменен с някакви други, ако по някаква причина не можете да хапнете банан. Ако след изядените плодове към момента чувствате апетит, изчакайте четвърт час.

В случай че желанието ви за храна не е минало, изяжте храната, която ви се е прияла, само че в дребни количества. Обядът и вечерята са естествени – единственото изискване е да не ядете след 18 часа. Правилата в тази диета главно включват да се заобикалят пържените храни и да внимавате да не преяждате. Иначе хранителният режим не изключва нито една храна изцяло – в случай че ви се прияде нещо, можете да си го позволите, само че дано да бъде в рационални количества.

През деня би трябвало да пиете хладка вода на дребни глътки – пийте от водата и преди хранене. След 15 часа, в случай че ви се хапва сладко, можете да си позволите някакво десертче. Можете да хапнете парче шоколад или една-две бисквити. Разбира се най-добре би било, в случай че замените сходни сладкиши с плод.

Предлагаме ви едно примерно на ден меню, което можете видите на фотосите нагоре.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР