Нов скандал бе провокиран в Народния театър. От близо половин

...
Нов скандал бе провокиран в Народния театър. От близо половин
Коментари Харесай

Пак скандал в Народния театър: Актьори принудени да влизат с бадж Гост посетител

Нов скандал бе предизвикан в Народния спектакъл. От близо половин година по разпореждане на шефа Васил Василев всички чиновници на театъра са длъжни да имат специфични магнитни баджове със фотография и с техните имена, като единствено по този начин може да се придвижват на работното си място. Всички артисти, които не са на щат, само че играят в спектакли на Народния спектакъл, могат да влязат единствено със специфична карта, на която написа " Гост клиент ".

На 27 юни вечерта на огромната сцена се играе една от касовите постановки на Александър Морфов " Животът е прелестен ". Двама от актьорите с основни функции - Камен Донев и Теодор Елмазов иронизираха обстановката, като разгласиха във фейсбук своите баджове на " Гост клиент ".



Без подобен бадж всеки артист и чиновник е с вързани ръце - не може да се вози на асансьора, водещ до дребните подиуми или пък до залите за подготовки и гримьорните.



Актрисата Рени Врангова, която е и брачна половинка на Морфов, показа фотография на Камен Донев, който си е направил селфи с баджа.

" Един инцидентен посетител клиент! И това му е доста! Че и зрелище ще ми играе! " Животът е прелестен ", написа Рени Врангова.



" Днес съм посетител клиент на Народния спектакъл! Гостувам за присъединяване в представлението " Животът е прелестен " с реж.Ал.Морфов! Ще бъда посетител клиент и през втората седмица на юли за две представления на " Животът.. " и три на " Хъшове "!

Надявам се да не преча, ще бъда спокоен в коридора, няма да употребявам асансьора, единствено гримьорната, обличам костюма, и играя, а след представлението бързо ще напусна постройката, в която имах 30 сезона! ", показа във фейсбук Теодор Елмазов и също разгласява фотография на магнитната карта като посетител клиент.



" Докъде го докарахме ", възмутена е актрисата Албена Колева, която дружно с Валери Йорданов и Камен Донев е измежду бунтарите в трупата, които поддържат връщането на Александър Морфов и упорстват за оставката на шефа Васил Василев.
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР