Нов командир е начело от днес на 31-и механизиран батальон

...
Нов командир е начело от днес на 31-и механизиран батальон
Коментари Харесай

Рейнджър стана командир на военните в Хасково

Нов пълководец е отпред от през днешния ден на 31-и механизиран батальон в Хасково от състава на Втора механизирана бригада. Бойците посрещнаха публично майор Светослав Годинов. На тържествената гала участваха шефът на Втора механизирана бригада бригаден военачалник Костадин Кузмов и Началникът на щаба на бригадата полковник Стоян Шопов.
Майор Светослав Годинов е роден в Стара Загора, израснал е в Харманли. Завършил е Националният боен университет във Велико Търново, профилмотострелкови войски. През 2001 година почнал своята работа в Средец. В интервала 2002-2014 година служил в Стара Загора, след което минал образование във Военна академия " Г. С. Раковски ". Дипломирал се през 2015 година и продължава службата си в щаба на Втора механизирана бригада, от 2016 година е Началник на щаба на 38 механизиран батальон в Стара Загора.
Участвал е в три задачи зад граница – в Босна и Херцеговина (2006 година, като пълководец на взвод), в Кабул, Афганистан (2012 година, като пълководец на рота) и в Кандахар, Афганистан (2014 година, като пълководец на рота), както и в голям брой интернационалните занятия и учения./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР