Ден на професиите под мотото Всеки спомен е вкус… организира

...
Ден на професиите под мотото Всеки спомен е вкус… организира
Коментари Харесай

Информационен ден на професиите в Община Хасково

Ден на специалностите под мотото " Всеки спомен е вкус… " провежда през днешния ден Професионална гимназия по туризъм " Александър Паскалев ". Кметът на Община Хасково Станислав Дечев, началникът на РУО Силвия Касабова, ръководителят на Окръжен съд Хасково Миглена Тянкова, ръководителят на Районен съд Хасково Пламен Георгиев, общинският консултант Цвети Лалов и Благовеста Василева от " Дивата плантация " бяха посетители на празника на специалностите в ПГТ " Александър Паскалев ".
 
Директорът на учебното заведение Пенка Георгиева благодари на всички сътрудници на гимназията, с помощта на които учебното заведение се развива и образова фрагменти, които се осъществят сполучливо.
 
 Информационен ден на специалностите в Община Хасково Информационен ден на специалностите в Община Хасково Източник: Община Хасково
" Радвам се, че професионалните гимназии към този момент презентират по атрактивен и съвременен метод специалностите си. Още когато бях регионален шеф, започнахме инициативата  " Ревю на професионалното обучение ". Тогава бяха направени първите срещи сред учебните заведения, децата, бизнеса и родителите. Поздравявам Гимназията по туризъм, че прави Деня на специалностите по толкоз атрактивен и впечатляващ метод и се надявам, че родителите ще поддържат децата, които през днешния ден са тук в избора им на професионално обучение ", разяснява кметът на Хасково Станислав Дечев.
 
 Кметът Станислав Дечев Кметът Станислав Дечев Източник: Община Хасково
Той добави, че има вяра, че ремонтът и модернизацията на постройката на гимназия " Александър Паскалев ", ще трансформира учебното заведение в още по-желано от учениците и техните родители. " Рекламна графика ", " Организация на хотелиерството ", " Съдебна администрация ", " Кетъринг ", " Производство на самун, хлебни и сладкарски произведения " са специалностите, в които се обуват бъдещите дизайнери, хотелиери, правосъдни чиновници, ресторантьори и технолози на Хасково.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР