Община Хасково стартира прием на предложения за финансиране на младежки

...
Община Хасково стартира прием на предложения за финансиране на младежки
Коментари Харесай

Община Хасково започва приема на предложения за финансиране на младежки проекти

Община Хасково започва банкет на оферти за финансиране на юношески планове. За реализацията на концепциите на младежите в Хасково в бюджета на Общината е планувана сумата от 70 000 лева
 
Финансирането на младежките начинания се реализира по Програма за финансово подкрепяне на юношески действия от община Хасково за 2024 година, призната с Решение №1046 от 26.04.2024 година на Общински съвет – Хасково.
 
Програмата има за цел да поддържа и подтиква реализирането на юношески действия на територията на община Хасково, в осъществяване на целите на Общинския проект за младежта за 2024г. и в сходство с държавната политика за младежта.
 
По реда на Програмата се отпускат финансови средства на младежи от 15 до 29 години, юношески организации и организации, работещи със и за младежите, за реализирането на юношески действия, с адрес, седалище или активност на територията на община Хасково.
 
Предложенията се подават в деловодството на Община Хасково в период до 15 юни 2024 година Програмата за финансово подкрепяне на юношески действия от община Хасково за 2024г. и нужните документи за кандидатстване  са поместени в електронната страница  на Община Хасково на следния линк.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР