Благодарствено писмо за младия мъж, помогнал на ограбена жена в

...
Благодарствено писмо за младия мъж, помогнал на ограбена жена в
Коментари Харесай

Доброто: Благодарствено писмо за младия мъж, помогнал на ограбена жена

Благодарствено писмо за младия мъж, оказал помощ на ограбена жена в Димитровград, оповестиха от полицията.

В наличието на началника Районното ръководство, благодарствено писмо за героизъм и цивилен принос връчи шефът на ОД на МВР-Хасково. 

Старши комисар Чавдар Георгиев се ръкува с 20-годишния мъж с думите: “Обществото ни има потребност от младежи като Вас, благодаря Ви “.

Той оказа помощ да се залови прочут на органите на реда , нападнал и ограбил жена. Той е откраднал дамска чанта с пари, дебитна карта и персонални документи.

Младият мъж е паркирал колата си на улица „ В. Друмев “, когато е чул виковете на пострадалата жена . Видял, че против него бяга мъж, държащ чанта . Без да се замисли и за момент той пресрещнал грабителя , съборил го на земята и му лишил чантата.

23-годишният нападател е съумял да избяга, само че за минути е бил арестуван от униформените . Пред старши комисар Георгиев той съобщи, че нито за момент не се е поколебал и има вяра, че по този начин би постъпил всеки добър човек.

Ст. комисар Георгиев изрази своите най-хубави усеща и към родителите му, възпитали го в храброст, доброта и състрадание. Доблестният мъж не е дал единодушие да му бъде упоменато името и да бъде сниман, тъй като е уверен, че не е сторил някакъв огромен героизъм.

Всеки миг е значим! Последвайте ни  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР