Никол Шерцингер надхвърли 40-те, но въпреки това, а и заради

...
Никол Шерцингер надхвърли 40-те, но въпреки това, а и заради
Коментари Харесай

Малките тайни на Никол Шерцингер

Никол Шерцингер надвиши 40-те, само че все пак, а и поради това, продължава да наподобява като на 20-и-няколко. Разбира се, не подценяваме силата на грима и стратегиите за обработка на фотоси, само че певицата дължи външния си тип и на строго построени и спазвани правила и правила, както и на някоя и друга дребна загадка, която не се тормози да показа с всички.

Любим артикул за хубост

Никол се кълне в магическите качества на кокосовото масло . Както в естествен тип, по този начин и като съставна част в козметични артикули. Тя го употребява за хидратация от главата до петите и е повече от удовлетворена.

Витамини

Шерцингер от години употребява хранителни добавки, с които да си набира всичко належащо за здравето и хубостта. Набляга най-вече на витамините C и D , както и на минерали като калций, магнезий и цинк, които са значими за косата, кожата и ноктите.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) на Дек 6, 2018 в 1:17 PST

Тренировки

Разбира се, че Никол тренира много, с цел да наподобява по този начин. Освен във фитнес залата, тя обича да се поти с джогинг в парка или да разпуска с гореща йога , като по едно и също време изгаря мазнини и гони токсините от тялото си.

Хранене

Певицата споделя, че не съблюдава изключително непоколебим хранителен режим. Според нея диетите объркват съществено метаболизма. Смята също, че каквото даваш на тялото си, това то ще си желае. А цялостните забрани единствено ни карат да прегрешаваме.

Основното й ограничаване е обвързвано с аленото месо , което заобикаля. За сметка на него обаче си пада по пикантните храни и счита, че те са положителни за здравето. А най-важното е да се вслушваме в тялото си.

 Снимка 362904

Време за себе си

За да наподобява и да се усеща добре с натоварената си стратегия, Никол постоянно намира и малко време да се поглези. Най-често това се показва в дълга вана с прелестен музикален декор. Освен това си пада по дълбокотъканния масаж, медитацията и четенето на вдъхновяващи книги.

На кого подражава

Шерцингер не крие, че с е възхищава на Джей Ло и на нейния звезден искра. Взима образец и от своята баба, която живее в родното й място - на Хавайските острови. Именно тя й е подшушнала да употребява обилно кокосово масло и да не се тормози за годините.

 Никол Шерцингер и ритуалите преди концерт
Какво прави Никол Шерцингер преди концерт

Сама се разкри

Най-важните препоръки

Никой козметичен артикул не може да ни помогне, в случай че не се наспиваме. Достатъчно сън и задоволително количество вода са в основата на естествената хубост. Важно е също постоянно да се усмихваме и да се забавляваме уместно, написа Daily Star.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР