Ник Кирьос е сигурен, че показаната на финала на Уимбълдън

...
Ник Кирьос е сигурен, че показаната на финала на Уимбълдън
Коментари Харесай

Кирьос: Щях да спечеля финала на Уимбълдън срещу всеки друг играч


Ник Кирьос е сигурен, че показаната на финала на Уимбълдън игра е щяла да му бъде задоволителна за победа против всеки различен състезател с изключение на Новак Джокович. Австралиецът взе присъединяване в Q&A сесия с почитатели в Instagram, в която разяснява заключителния конфликт на Шампионата и разкри по какъв начин неговата другарка Костийн Хаци е съумяла да усъвършенства доста живота и кариерата му.

„Честно казано, считам, че се показах по впечатляващ метод, изключително поради обстоятелството, че това беше първия ми край на Големия шлем. Следващия път, когато се озова в сходна обстановка, ще опитам да управлявам страстите си по-добре. Ясно ми е, че позволих някои неточности, само че като цяло играх ужасно и съм горделив от постигнатото. Съдейки по метода, по който сервирах, както и по играта ми като цяло, съм сигурен, че в случай че против мен бе всеки различен с изключение на Новак Джокович, щях да победя“ – разяснява международният №47.

Кирьос съобщи, че хората, които непрекъснато го подлагат на критика, би трябвало да опитат да се слагат на негово място, защото е минал през доста компликации в живота си и това от време на време оказва въздействие върху държанието му на корта.

„Хората, които ме подлагат на критика, въобще не са наясно през какво съм минал. Преминал съм доста през премеждия в живота си. Мисля, че доста хора бъркат моята самонадеяност с надменност и това поражда едно голямо неразбирателство по отношение на характера ми“ – показа първенецът на двойки от Australian Open.

Бившият №13 разкри също, че актуалната му другарка Костийн Хаци е оказала доста положително въздействие върху него и точно тя е една от главните аргументи качеството на живота му в последно време да се увеличи доста.

„В предишното след всеки мач седях на телефона часове наред. Постоянно гледах репортажи и четях мненията по мой адрес в обществените мрежи. Благодарение на Костийн се научих по какъв начин изцяло да се отронвам от тениса и да извозвам свободното си време в цялостен покой. Разграничавам изцяло работата от персоналния си живот. Двамата с нея вечеряме дружно, рахождаме се и прекарваме времето си по метод, който ме кара да въобще да не мисля за тенис“.

„Когато двама души са влюбени и са изцяло отдадени един на различен, всичко е по-лесно. Случвало ми се е да съм във връзка, в която аз правя цялата работа от прочувствена позиция и с времето става все по-трудно. Това, че Костийн постоянно пътува с мен, е същинска благословия за кариерата ми“ – сподели роденият в Канбера тенисист.

Завръщането на Кирьос на тазседмичния ATP 250 шампионат в Атланта се очакваше с огромен интерес, само че австралиецът бе заставен да се отдръпна от шампионата на сингъл поради контузия в коляното. Той и Танаси Кокинакис обаче продължиха присъединяване си в конкуренцията на двойки, като тази нощ ще се изправят против Джак Сок и Раджийв Рам на полуфинала.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР