Неотдавнашните новини за Solana показват, че Комисията по ценните книжа

...
Неотдавнашните новини за Solana показват, че Комисията по ценните книжа
Коментари Харесай

Новата изгряваща звезда: VC Spectra поставя високи стандарти за Solana и Monero

Неотдавнашните вести за Solana демонстрират, че Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища е почнала правосъдно произвеждане против Kraken, потвърждавайки, че Solana (SOL) и Polygon (MATIC) са скъпи бумаги.

От друга страна, анонимно лице неотдавна започва акция за групово финансиране на Monero (XMR) . Междувременно VC Spectra (SPCT) е възходящата сензация, привличаща крипто вложителите, откакто ненадейно скочи със 725% до $0.066.



Подготете се, с цел да разгледате едни от най-хубавите монети за покупка: VC Spectra (SPCT) , Solana (SOL) или Monero (XMR).

Обобщение

  • Пазарните прогнози сочат, че VC Spectra (SPCT) може да надвиши цената от $0.08.
  • Анализаторите считат, че оптималната цена на Solana (SOL) през идващите седмици може да стигне до $63.23.
  • Експертите настояват, че цената на XMR може да се срине до $150.47 доникъде на декември.

Уникалното предложение на VC Spectra (SPCT) превзема финансовия пейзаж

След засиления регулаторен надзор и тежките пробиви в мрежата, VC Spectra (SPCT) наподобява е новият участник на пазара, който предлага леговище на вложителите. Платформата остава ангажирана с непрекъснатите одити и оценки на сигурността от водещи в сектора специалисти.

Несъмнено напъните на VC Spectra (SPCT) прибавят спомагателен пласт убеденост, като дават обещание на вложителите, че техните средства са предпазени от евентуални уязвимости.

И по този начин, какво отличава VC Spectra (SPCT)?

VC Spectra (SPCT) трансформира блокчейн региона, като внедрява систематични и алгоритмични техники за търговия . Отговаряйки на разнообразните желания на вложителите, VC Spectra (SPCT) предлага богат избор от капиталови фондове, обхващащ варианти като Alpha Matrix Fund и Eclipse Opportunity Fund.

Освен това VC Spectra (SPCT) се смята за най-хубавата криптовалута за покупка, защото опростява капиталовото пътешестване, правейки я налична за начинаещи. В качеството си на децентрализиран протокол за ръководство на активи , VC Spectra (SPCT) дава изключителна опция на вложителите да печелят от блокчейн инициативи на ранен стадий и предварителни ICO събития .

Не е изненадващо, че последните заглавия показват VC Spectra (SPCT) като една от най-хубавите монети, в която да инвестирате, откакто SPCT се катапултира със 725% до $0.066 . Анализаторите са оптимистично настроени, като предвиждат, че до приключването на предварителната продажба SPCT ще надвиши първичната си целева цена от $0.080 заради възходящото търсене.

> > КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

Нов иск на SEC е ориентиран против Kraken поради хипотетичния статут на Solana (SOL) и Polygon (MATIC) като скъпи бумаги

На 21 ноември 2023 година Kraken , известна борса за криптовалути, беше въвлечена в следващ юридически спор с Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC). Твърдението на SEC, че Solana (SOL), Polygon (MATIC) и други криптовалути би трябвало да се смятат за скъпи бумаги, отличава този случай.

Главният изпълнителен шеф на Kraken Дейв Рипли отговори на желае на SEC, оспорвайки изказванията за нерегистрирани борсови интервенции с скъпи бумаги. Рипли отхвърли изказванията на SEC, като акцентира, че Kraken прецизно заобикаля да записва скъпи бумаги.

Крипто борсата остава твърдо решена да се посвети на американските и световните си клиенти, като обезпечава непрекъснати услуги макар продължаващото правосъдно дело.

За страдание, цената на криптовалутата SOL понесе голям удар след излизането на новината. Данните от веригата разкриват, че цената на SOL е спаднала от $60.64 на $52.58 сред 15 и 21 ноември. Експертите показват, че мечешкото рали на Solana (SOL) се е влошило от засилената ценова промяна .

С развиването на правосъдния развой следва да разберем по какъв начин ще се показа и самият токен). Прогнозата за цената на Solana демонстрира, че SOL може да варира сред $56.75 и $63.23 през идващите седмици.

Реклама на Monero (XMR) се появи във водещия стопански вестник на Индия и търси поддръжка за групово финансиране

Рекламна акция на Monero (XMR) притегли вниманието на класическия британски вестник в Индия, The Economic Times. По-специално, “Stoic ”, апетитен като създател на The Monero Standard ”, неотдавна разгласява фотография, изобразяваща първата страница на вестника от 16 ноември.

Рекламата съдържа QR код за дарения , само че единствено под формата на XMR , което демонстрира, че притежателят чака да възвърне разноските посредством краудфъндинг.

Ето какво се споделя в рекламата:

За подтекст, Индия може да се похвали с един от най-значителните проценти на приемане на криптовалути в света, което се дължи на възходящите опасения на популацията във връзка с формалната им фиатна валута.

Междувременно през последната седмица цената на XMR се колебаеше сред $159.54 и $164.27 . Експертите допускат, че съмненията в цената на XMR са свързани с неотдавнашния мрежов хак , който се отрази неподходящо на публичния портфейл на Monero (XMR). Обемът на търговията с Monero (XMR) също спадна с 5.5% , защото вложителите бяха скептични по отношение на сигурността на мрежата.

Анализаторите показват, че се чака по-малко вложители да купуват Monero, защото мрежата се сблъска с пробиви в сигурността и солидни корекции на цените през последния месец. Поради това цената на XMR може да се намали до $150.47 доникъде на декември.

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР