Не знам защо ме викат. Дойдох да окажа съдействие –

...
Не знам защо ме викат. Дойдох да окажа съдействие –
Коментари Харесай

Пламен Бобоков отново на разпит

Не знам за какво ме викат. Дойдох да окажа подпомагане – с тези думи предприемачът Пламен Бобоков влезе на разпит в постройката на Националната следствена работа на бул. „ Г. М.Димитров “ в столицата.

По предварителна информация той е свикан от прокуратурата като очевидец по инспекцията на секретаря на президента Пламен Узунов за търговия с въздействие.
Пламен Бобоков пред bTV: Ходатайствах за назначението на Николай Николов за прокурор Бизнесменът призна, че се познава с Васил Божков от 90-те и движат в един кръг
Той и брат му Атанас се проверяват за противозаконен импорт и експорт на боклуци, а от предходната седмица Пламен Бобоков се снабди с още едно обвиняване - търговия с въздействие. Вчера в ефира на bTV Пламен Бобоков разгласи, че е " ходатайствал " за назначението на Николай Николов за прокурор.

Бизнесменът е уточни, че не става въпрос за „ търговия с въздействие “, а за „ лобизъм “ за един заслужен човек. Той призна още, че самичък е посочил на прокурорите кореспонденцията сред него и секретаря на президента Пламен Узунов.
Час и половина разпитваха Валентин Златев в Специализираната прокуратура Той не посочи по кое дело са го извикали
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР