Не употребявам алкохол, не пуша цигари, не употребявам наркотици, не

...
Не употребявам алкохол, не пуша цигари, не употребявам наркотици, не
Коментари Харесай

Марешки: Не пия, не пуша, не съм гей, а дрога не съм виждал никога

Не използвам алкохол, не пуша цигари, не използвам опиати, не съм педераст и не вземам участие в корупционни схеми ”. Това обяви  водачът на партия „ Воля ” Веселин Марешки в отговор на въпрос карал ли е в миналото след приложимост на алкохол. „ Считам, че в случай че един политик е под напрежение, би трябвало да влиза във форма със спорт, а не да се отдава на алкохол, на опиати и на други такива неща, които го вършат подвластен. Алкохол не допирам, цигари съм пушил като студент по нощните заведения, а в този момент към този момент не допирам и цигари. Наркотици дори не съм виждал онлайн ”, посочи Марешки пред БТВ.

На въпроса за какво „ Воля ” е подкрепила кандидатурата на Сотир Цацаров за началник на КПКОНПИ, откакто единствени имаха собствен претендент – Симеон Найденов, водачът на партията отговори: „ Ние не гласуваме с никого, а по този начин, както считаме, че е добре за България. Има доста положителни адвокати в България, само че въпреки всичко господин Цацаров е бил един мандат основен прокурор – това му дава доста мощна изява в медиите, доста по-разпознаваем ”. Той посочи, че Симеон Найденов също е добър правист, само че казусът бил, че е неузнаваем.

Марешки разгласи още, че е отчаян от президента Румен Радев, който преди време поддържаше. На процедура президентската институция и мандатът на празидента са неуспех поради зависимостта на Радев от Българска социалистическа партия. Той като човек е доста прекрасен и в случай че беше излязъл като самостоятелен претендент, евала, като претендент на Българска социалистическа партия той няма късмет да направи нищо ”, изясни водачът на „ Воля ”.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР