Не толкова отдавна в колежа по спортна медицина са проведе

...
Не толкова отдавна в колежа по спортна медицина са проведе
Коментари Харесай

От ХL паднах на М размер: Само 2 съставки, разбъркани във вода, ми помогнаха да стана фиданка

Не толкоз от дълго време в колежа по спортна медицина са организира изследване, чиито резултати потвърдиха, че състезателите, които одобряват елементарна сода за самун, усъвършенстват съвсем всичките си спортни резултати. Такъв натурален допинг освен подхранва, само че и прави индивида по-здрав. Учените отидоха още по-далеч и взеха решение да прибавят малко лимонен сок към нормалната напитка от вода и сода.
Така че, за тези, които не знаят или просто имат подозрение, повтаряме: лимоните би трябвало да участват в диетата ви всекидневно. Техният сок е естествено средство за филтриране на тялото от отрови и шлаки. Редовното им потребление води до основаването на по този начин наречения щит, който защищава от хронични болести и даже рак. И какво се лекува с лимонен сок и содата, в случай че ги комбинирате в една напитка и ядете всекидневно?
 От ХL паднах на М размер: Само 2 съставки, разбъркани във вода, ми помогнаха да стана фиданка

Здрави бъбреци
Ако имате проблеми с уриниране или имате камъни в бъбреците, разбъркайте 200 ml вода, 2 супени лъжици лимонен сок и 0,5 ч. л. сода. Пийте 20 минути след хранене. Такава напитка покачва равнището на алкалните субстанции и улеснява работата на бъбреците.
Още след 15-20 минути ще се почувствате по- добре.
Здрав черен дроб
За да се подсигурява, че един от най-важните органи на тялото ви извършва всички функционалности, предоставени му, подгответе специфичен тоник за него – чаша вода от 1 супена лъжица лимонен сок и 1 ч.л. сода. Питието работи като катализатор и обезпечава на организма антиоксиданти и витамин С.

Бърз метаболизъм
Просто се нуждаете от чаша вода и 1 чаена лъжичка сода. Този инструмент беше употребен и от нашите баби. Но в случай че добавите няколко капки повече и лимонен сок, храните, които сте изяли за обяд или вечеря ще се усвоят по-бързо и по-лесно, както и ще се предпазите от инфектиране на хранопровода или стомаха.
Здравословно тегло
Така че, благодарение на подобен тандем освен подобрявате храносмилането, само че можете и да отслабнете. Въпросът е, че той почиства от отрови и шлаки. Пийте чаша вода на празен корем с 1 супена лъжица сода и сок 1/2 лимон. Теглото ще се върне към естественото

Ако страдате от гастрит, хипертония или друго заболяване на сърдечно-съдовата система, по-добре е да се откажете от сходно лекарство и да се консултирате с доктор. И по този начин, кой от тези проблеми желаете да премахнете? Чувствайте се свободни да готвите, да ядете, да подобрите здравето си, да споделяте препоръките с приятелите си.
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!
Източник zajenata.bg

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР