ДАЛАС (AP) — Colorado Avalanche беше изминала цяла седмица от

...
ДАЛАС (AP) — Colorado Avalanche беше изминала цяла седмица от
Коментари Харесай

Avalanche получи крака под себе си в още едно завръщане, за да победи избледняващите Stars в началото на 2-рия кръг

ДАЛАС (AP) — Colorado Avalanche беше минала цяла седмица от приключването на серията си от първия кръг и изгубиха три гола в първия интервал на пътя против първия подложен.

Но откакто финалистът за MVP на лигата Нейтън Маккинън и Avs започнаха да се връщат в потока на нещата във вторник вечерта, Далас Старс като че ли внезапно бяха ударени от отмалялост от приключването на сложната им серия от откриването на Западната конференция с победа в Игра 7 единствено две вечери по-рано.

„ Определено беше мъчно да си взема една седмица отмора. Отне ни малко, само че откакто намерихме краката си, си помислих, че имаме страхотна втора, страхотна трета “, сподели Маккинън, който изравни мача при 3-3 в първата минута на третия интервал.

„ В края на краищата това е плейофен хокей и просто няма отричане “, сподели бранителят Кейл Макар, който означи гол и две асистенции. „ Ако ще гледате тази игра, имам възприятието, че като група ние просто се придържахме към нея, усъвършенствахме я и намерихме метод да я...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР