Въпреки че отборът на Микел Артета победи Евертън, това не

...
Въпреки че отборът на Микел Артета победи Евертън, това не
Коментари Харесай

Ман Сити прави ИСТОРИЯ! Фил Фодън и Родри участват в победата с 3-1 над Уест Хям, за да видят отбора на Пеп Гуардиола в първия отбор в историята на английския първенство, спечелил четири поредни победи и победил Арсенал до короната

Въпреки че тимът на Микел Артета победи Евертън, това не беше задоволително да спре тима на Гуардиола, който завоюва лигата единствено с две точки.

Сити и Манчестър Юнайтед на сър Алекс Фъргюсън бяха единствените тимове в историята на Висшата лига, които завоюваха три следващи победи, като Червените дяволи направиха това сред 1998-99 и 2000-01 и по-късно още веднъж през 2006-07 и 2008-09. Преди основаването на Висшата лига единствено Хъдърсфийлд Таун, Арсенал и Ливърпул в миналото са печелили три на тръс.

Сити доближи върха от три предишния сезон като част от акцията си за продобиване на требъл и в този момент се реалокираха сами с четвъртата си корона.

Манчестър Сити завоюва четири следващи победи, трансформирайки се в първия тим в историята на британските шампионати, съумял да го направи

Фил Фодън измъкна Сити на флаер против Уест Хям, отбелязвайки скриймер в р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР