Майката на момиче с аутизъм, пребито до безсъзнание в парк,

...
Майката на момиче с аутизъм, пребито до безсъзнание в парк,
Коментари Харесай

Майка на момиче с аутизъм, заснето как е бито до безсъзнание, се обръща към „ужасните клипове“, които все още се споделят

Майката на момиче с аутизъм, пребито до безсъзнание в парк, споделя, че би трябвало да се подхващат репресии против уеб страниците на обществените медии, споделящи „ ужасяващи клипове “ “.

Аби Джарвис беше единствено на 12 години, когато други деца я снимаха по какъв начин е брутално нападната в Глазгоу през октомври 2021 година Смущаващи фрагменти от нападението бяха споделени онлайн и към момента се популяризират в Instagram през днешния ден.

А майката на младежа, 44-годишната Анджела, в този момент поддържа нови проекти, оповестени от медийния регулатор Ofcom, изискващи компаниите за обществени медии да спрат да демонстрират нездравословно наличие на деца. Практическият кодекс за сигурност на децата гласи, че уеб страниците би трябвало да сведат до най-малко излагането на децата на насилствени, омразни и оскърбителни материали, в това число онлайн тормоз.

„ Крайно време е куче надзирател да заприказва за нашите деца и поздравявам апелите на Ofcom, “ сподели Анджела. „ Тези трендове към този момент предизвикват самоубийства и смъртни случаи, тъй че в случай че не бъдат спре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР