Не може да говорим за коренен обрат във военните действия,

...
Не може да говорим за коренен обрат във военните действия,
Коментари Харесай

Експертът Йордан Божилов: Не може да се говори за коренен обрат в конфликта между Украйна и Русия

" Не може да приказваме за радикален поврат във военните дейности ", безапелационен бе някогашният зам.-министър на защитата.

" Това, което имаме като информация е, че руснаците са отстъпили от тези територии, които в този момент са завзети от украинската войска. Върви и прегрупиране, доколкото разбираме. Имаше информация за тежки сражения през вчерашния ден в някои посоки ", продължи той.

" Нямаме информация от Русия каква е крайната цел, тъй като една война не се води единствено поради войната. Тя се води за реализиране на политически цели. Първоначално видяхме една цел заявена като " денацификация ", само че в следствие очевидно се трансформираха задачите ", сподели още Йордан Божилов пред bTV.

" Присъединяването към Шенген има доста измерения. Единият фактор е увеличаване на защитата на границата, само че има други фактори, които са свръзани с запазване на информация, която върви в Шенгенското пространство, корупция в избрани служби, тъй че би трябвало и там да поработим ", сподели той по отношение на участието на страната ни в Шенген.

Поддържане на оградното оборудване в едно положително положение, което да не разрешава прекосяване. Другото нещо е битка с по този начин наречените " каналджии, усилване на контрола от страната на Министерство на вътрешните работи и Министерството на отраната, по този начин Божилов разказа метода, по който България може да се оправи с мигрантския напън, счита специалистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР