Крал Чарлз Трети проведе лична среща с бившата английска футболна

...
Крал Чарлз Трети проведе лична среща с бившата английска футболна
Коментари Харесай

Крал Чарлз не прие принц Хари, но намери време за среща с Дейвид ...

Крал Чарлз Трети организира персонална среща с някогашната британска футболна звезда Дейвид Бекъм - откакто не одобри непокорния наследник принц Хари, заяви " Сън ". 

49-годишният Бекс се  срещна с Чарлз в провинциалния му дом Хайгроув, Глос, с цел да научи повече за неговата благотворителна организация - Фондацията на краля.

Това се случи, откакто 75-годишният Чарлз имаше претъпкан график и беше прекомерно ангажиран, с цел да се срещне с 39-годишния Хари по време на тридневния му престой в Лондон след дългогодишните обществени нападки на сина му против фамилията му.

Хари прекара последните четири години в нападки против кралското семейство, в това число Чарлз, Камила и Уилям и Кейт, като стреляше по тях в телевизионни изявленията, в шестсерийния си сериал за Netflix и в шокиращата си мемоарна книга Spare.

През октомври предходната година " Сън " разкри извънредно, че футболният ас е приел покана за диалози с краля, с цел да изследва методите, по които могат да работят дружно за благотворителна организация, която обезпечава образование на младежи за придобиване на умения.

Дейвид Бекъм се дистанцира от принц Хари след обществените му нападки против кралското семейство, откакто преди този момент беше дипломат на игрите Invictus. 

Това се случи, откакто Чарлз се пошегува, че е " пуснат от клетката си ", до момента в който Уилям се наслаждаваше на игра на плажен волейбол по време на първия си обществен ангажимент, откогато Хари се завърна във Англия.

Днес Чарлз се срещна с военнослужещи и техните фамилии по време на визитата си в Трето Кралско военноинженерно учебно заведение в Гибралтарските казарми в Минли, Хемпшир. 

Монархът се извини на армията за визитата си в последния миг в подготвителната база, което беше първият му боен ангажимент през днешния ден, откакто разгласи завръщането си към обществените отговорности.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР