“Не ми давай съвет, дай ми пари!“ – всеки до

...
“Не ми давай съвет, дай ми пари!“ – всеки до
Коментари Харесай

15 нелепи секс съвета, които може да срещнете в женски списания

“Не ми давай съвет, дай ми пари! “ – всеки до известна степен е подготвен да произнесе тази фраза, изключително в случаите, когато счита себе си за добре осведомен по даден въпрос. В нея има истина – не всички препоръки са потребни и изрично не трябва безрезервно да се опитваме да претворим в действителността това, което са ни „ дали като ум “. Много постоянно над такива директиви искрено следва да се посмеем… Но и да внимаваме, дали се смеем на вярното място.

Опитахме да подберем някои от нелепите (и даже глупави) секс препоръки, които някои женски списания предлагат да се опитат. Мъжките списания не са оставени без внимание, ще пристигна и техният ред…



И по този начин, какво поучават дамите разнообразни списания и уеб сайтове:

„ Преди да дарите мъжа с орални милувки, напълнете устата си с газирана вода (или друга газирана напитка) – балончетата въздух ще гъделичкат главичката на пениса и ствола му, тъй че той ще изпитва неописуема приятност “.

А какво би трябвало да направи дамата, която в този съкровен миг усети, че газираната напитка напира да ѝ излезе през носа? Ами в случай че се задави и стартира неконтролируемо да кашля, до момента в който е унесена да му дава „ неописуемата приятност “?...

„ Когато се целувате, засмучете езикът му, имитирайки дейностите, които можете да извършите с пениса му “

Само преди този момент не забравяйте да го предупредите, че това е еротична игричка и нямате желание да му изтръгнете езика.

„ Направи му сладка изненада: гола се изтегнете в леглото, поставете на гърдите си две шоколадови бонбони и когато той се прибере, предложете му да ги изяде, само че без да ги пипа с ръце “.

Но не се отпускайте, с цел да не заспите, до момента в който чакате обичания си мъж да се прибере! Освен това се убедете, че в стаята е задоволително топло, с цел да лежите гола, само че и не толкоз горещо, че шоколадовите бонбони да се трансфорат в разтекъл се шоколад.



„ Пригответе вечерята пред очите му, само че го правете топлес! Видът ви пред печката единствено по прашки ще го възбуди неимоверно! “

Проблемът е единствено в това, че едва ли дамата ще се възбуди достатъчно от капчиците вряло масло или водна пара, които я парват по най-чувствителните зони на тялото… Изобщо, в тази ситуация е по-важно да се избере сигурността, чак след това да се основава еротична вечеря.

„ Използвайте смарт телефона си вместо вибратор, в случай че нещата са доста належащи, а не разполагате с вибрираща машинка на разположение “

… само че до момента в който се сетите по какъв начин сама да включите телефона на осцилация, без да се постанова някой да ви звъни непрекъснато и настоятелно, ще вземе да ви мине „ мигът на неспокойствие “.

Един съвет за мъже: „ Направете от нея бурито! Докато се забавлявате в леглото, увий я в чаршафите, като бурито, тъй че да не може да употребява ръцете си “.

Добре, де, в нашия случай ще употребяваме думата „ палачинка “ и цялата игричка ще може да се назовава „ Направи си палачинка “.



И още веднъж за дамите: „ Докато той доближава към точката на оргазма, бавно пъхнете пръст в ануса му – множеството мъже доста ще харесат сходна изненада “.

Три думи: доста. неприятен. съвет. И още: Много-много неприятен съвет!

„ Увийте пениса му с перлен наниз “.

Защо с перлен? И в случай че не разполагате със фамилни декорации от този вид, тогава какво?

„ Направете наниз от шоколадови бонбони, увийте с него пениса му и след това отхапвайте бонбоните една по една – ще видите по какъв начин той ще изтръпва при всяка идната бонбона “.

Тук не лъжат, въпреки и отново да става въпрос за гердани – в действителност дамата ще види по какъв начин мъжът в действителност ще изтръпва (а евентуално и подскача!) на всяка бонбона. Да, някои мъже си падат по „ по-екстремни “ игрички, само че множеството стартират да нервничат, когато нечии зъби се окажат прекомерно покрай члена им. Така че, скъпи дами, в случай че мъжът лежи, не смее да мръдне, да диша и само тихо рони сълзи, евентуално е добре да прекратите тези игрички, без да сте изяли всички бонбони от гердана.



„ Хванете члена му в едната си ръка и леко го пляскайте в дланта на другата си… Представете си, че играете тенис на маса и в ръка държите хилка. Може също така леко да притискате и галите тестисите му “.

Точно! Като не сте в положение да го възбудите, най-малко го накарайте да се усеща заинтригуван! Защото всяка жена е – какво? – неразгадаема загадка…

„ Докато вършиме секс в „ кучешка “ поза, облечете кожен колан, с цел да може той да се хване за него и да ръководи придвижванията ви “.

Да не забравите седло да си сложете, а може напряко и цяла сбруя…

„ Запишете се по какъв начин произнасяте сладострастно „ Искаш ли ме? “ и след това направете файла звук на позвъняване на неговия телефон “

За да може всякога, когато някой му звъни по телефона, целият сервиз (или офис), включително и шефът му, да се насладят на гласа ви и да стартират да ви мислят… положителното.

„ С вилица натискай леко разнообразни елементи от тялото му, само че леко и да не остават следи или пострадвания “.

Вече си приказвахме по тематиката, за какво не е добра концепция близостта на остри предмети с нечии гениталии…



„ Ако имате фитбол, дано той седне върху нея, а вие – върху него “.

Недейте! Лоша концепция е. Малко да мръдне топката и… мъчителна е тази концепция, повярвайте, без да пробвате.

„ Ако желаете да му вземете акъла и той в никакъв случай да не огледа друга, научете се да вършиме „ надълбоко гърло “.

По-добре забравете! Оставете това за порно актрисите и виртуозите във видеомонтажа. Физиологията просто не е приспособена за „ всеобщо “ преодоляване на „ дълбокото гърло “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР