Не искам да го коментирам, той има на много въпроси,

...
Не искам да го коментирам, той има на много въпроси,
Коментари Харесай

Ексклузивно в razkritia.com! Пеевски: Тъмнината ще свърши, ще има светлина!

Не желая да го разясня, той има на доста въпроси, на които да дава отговор. Какво стана с неговия градинар? Какво се случи с тези следствия? ", попита Пеевски.

" Почваме да питаме по всички въпроси. Всичко би трябвало да става пред очите на хората ", сподели още Пеевски и добави: " Тепърва ще има вести за касиерите ".

" Има тъмна институция, цялостна с кеш, която желае да си сътвори политически план въз основата на 2-годишното разграбване на страната... Едноличното диктаторско ръководство на цирковото куче на Корнелия Нинова ", съобщи Пеевски.

Междувременно стана ясно, че председателският пост на " Възраждане "  в комисията за надзор над службите за сигурност е лишен. Това стана с решение на парламентарната комисия по правни въпроси на съвещание в сряда. Променен беше статутът на комисията за надзор на спецслужбите, с цел да няма повече ротация при председателството.

Предложението на Движение за права и свободи, ГЕРБ и ПП- Демократична България бе импортирано откакто пристигна ред на Николай Дренчев от " Възраждане "  да ръководи тази комисия.

Предложението беше признато с 11 гласа " за ", шестима гласоподаваха " срещу " и нито един " въздържал се ".

 

Какво още съобщи Делян Пеевски, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, извънредно за “Свободно слово ”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР