Не беше нужно много време на Айрис Лоу - второто

...
Не беше нужно много време на Айрис Лоу - второто
Коментари Харесай

Айрис Лоу позира по бански на Стела Макартни

Не беше нужно доста време на Айрис Лоу - второто от общо шестте деца на артиста Джуд Лоу, да излезе от сянката на известните си родители.
 Айрис Лоу и излиза ли от сянката на звездните си родители красивата щерка на Джуд Лоу и Сейди Фрост
Дъщерята на Джуд Лоу – красива и сполучлива

Новата ни фаворитка

Красавицата, която поразително наподобява на татко си, е сполучлив модел на IMG и име, което към този момент елементарно се разпознава.

За наслада на почитателите си, Айрис е много дейна и в обществените мрежи. Тя постоянно разгласява свои фотоси, които бързо печелят известност измежду над 350 хилядите ѝ фенове.

Наскоро моделът разгласява своя фотография по бански, която мигновено събра над 31 хиляди лайкове.

На нея 20-годишната Айрис театралничи до дърво по бански и с бижута. Целият бански е в розово и е на марката " Стела Маккартни ". Дизайнерката е известна екоактивистка, която залага на екологични материали.
 Стела Макартни, екологията и новата ѝ унисекс сбирка
Стела Макартни с нова екологична унисекс сбирка

Дизайнерката е прочут екоактивист

Моделът благодари на дизайнерката Стела Макартни, че ѝ е дала опция да интерпретира интимността, тъй като фотографията демонстрира интимната непосредственост на тялото с природата.

Феновете ѝ незабавно разясниха външният тип на модела " Боже, какъв брой ми харесва, изглеждаш зашеметяващо ", " Прекрасна Айрис и забележителна фотография " " Горещо ", " Красавица " - написаха те.

Всъщност това не е първата фотография по бански, с която Айрис разгорещява почитателите си. Сигурни сме, че ще има и още.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР