Най-ранобудните посетители на парламента, сред които много деца и младежи,

...
Най-ранобудните посетители на парламента, сред които много деца и младежи,
Коментари Харесай

Цвета Караянчева посрещна най-ранобудните посетители на парламента днес

Най-ранобудните гости на Народното събрание, измежду които доста деца и младежи, бяха посрещнати от заместник-председателя на Народното събрание Цвета Караянчева в Деня на отворени порти. Това оповестиха от пресцентъра на институцията.

Караянчева ги е поканила да прегледат постройката, да заемат места в пленарната зала, посочила им е по какъв начин се гласоподава с депутатска карта и е дала отговор на всички техни въпроси. Хората са се интересували по какъв начин работят народните представители, по какъв начин се гласоподава и за какво се карат депутатите.
13
До 17.00 ч. постройката на законодателната институция ще може да бъде посетена от жители в границите на самодейността Европейски дни на наследството.

Гражданите, пристигнали в Народното събрание, са се интересували за идното българско председателство на Съвета на Европейски Съюз, какви стъпки се подхващат за влизането на България в Еврозоната, по кое време ще завърши построяването на новата пленарна зала на Народното събрание.

Приятно съм сюрпризирана, че доста младежи се интересуват от работата на Народното събрание, е коментирала заместник-председателят на Народното събрание. Цвета Караянчева е отбелязала, че институциите би трябвало да създадат всичко допустимо тези будни младежи да съумеят да се осъществят в България. Тук се работи съществено, разискват се закони, които дефинират бъдещето на страната, е добавила тя.

Най-малкият клиент на Народното събрание е бил на седем месеца и е бил дружно с родителите си и с 8-годишната си сестра Светлозара. Сред първите гости са били и доста млади фамилии с "бъдещи народни представители, ръководители на Народното събрание, министър-председатели и президенти ".
13
Председателят на Народното събрание Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила ще беседва в 16.30 ч. с последните гости в пленарната зала на Народното събрание. Той ще предложения най-младите и най-любопитни измежду тях в председателския кабинет, ще им опише за активността на институцията и ще отговори на техни въпроси.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР