Най-малко трима нападатели бяха убити, след като открили стрелба в

...
Най-малко трима нападатели бяха убити, след като открили стрелба в
Коментари Харесай

Въоръжени нахлуха в хотел в Кабул, най-малко трима от нападателите са убити

Най-малко трима нападатели бяха убити, откакто разкрили пукотевица в хотел в центъра на Кабул, който е известен измежду китайските жители, съобщи Ройтерс, като се базира на два талибански източника.

Weekly Attack on hotel in,

मेरा अफ़ग़ानिस्तान बदल रहा है

Източниците оповестиха, че на един от етажите на хотела е избухнал пожар, до момента в който стрелбата към момента продължавала. Те прибавиха, че чакат да има жертви. На фрагменти от видео, оповестено в Twitter от публицист в Кабул, се вижда по какъв начин пушек се издига над многоетажна постройка и на един от долните етажи гори пожар.

VIDEO: explosions and heavy firing amid an ongoing attack at a hotel popular with Chinese nationals in Kabul, Afghanistan.

Въоръжени мъже нападнаха хотел, " където отсядат елементарни хора " към 14:30 часа локално време, съобщи представител на полицията в Кабул и добави, че силите на реда се пробват да обезопасят региона. Жители от региона споделиха, че офанзивата е била осъществена против постройка, където нормално отсядат китайци и други чужденци. По техни думи стрелбата траяла, откакто чули мощна детонация.

Kabul hotel attack ends as three gunmen killed; two foreigners injured

Нападението се случи ден откакто китайският дипломат се срещна със заместник-министъра на външните работи на Афганистан, с цел да обсъдят въпроси, свързани със сигурността и да изиска да бъде обърнато повече внимание на защитата на неговото посолство, отбелязва Ройтерс.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР