Най-добрият ни тенисист Григор Димитров изигра първия си двубой от

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров изигра първия си двубой от
Коментари Харесай

Време е и за старта на сингъл в Рим: Григор открива програмата за вторник

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров изигра първия си дуел от тазгодишното издание на Мастърса в Рим през днешния ден, когато дружно с Хуберт Хуркач записа трисетова победа на старта на конкуренцията по двойки. Без подозрение обаче фокусът на нашия съотечественик е върху шампионата на сингъл, където ще открие присъединяване си през утрешния ден (вторник).

Първият противник на българина във Вечния град ще бъде 20-годишният Брандън Накашима, който е измежду най-обещаващите гении на американския мъжки тенис. През предходната година той доближи до два АТР финала, само че от началото на този сезон резултатите му са надалеч от упованията и понастоящем заема 74-ата позиция в международната класация. Преди Мастърса в Рим младокът беше в серия от 3 следващи провали, само че в квалификациите съумя да пречупи съпротивата на Уго Юмбер и Камил Майхржак, с цел да си обезпечи място в главната скица.

Предстоящият дуел сред нашето момче и представителят на Съединени американски щати ще бъде първи в историята на тяхното съревнование и ще открие програмата на втория по величина корт във Foro Italico - Grand Stand Arena. Това значи, че срещата посред им ще започва в тъкмо 12:00 часа българско време, като вие още веднъж ще можете да я наблюдавате директно на някой от нормалните линкове в Tennis.bg.

Grand Stand Arena (начало 12:00 часа):

1. Григор Димитров – Брандън Накашима

2. Лука Нарди – Камерън Нори

3. Камила Осорио – Лучия Бронзети

4. Ема Радукану – Бианка Андрееску

5. Андрей Рубльов – Филип Краинович (не преди 20:00 часа)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР