Най-добрите ни джебчийки, работещи в чужбина, започват да се прибират

...
Най-добрите ни джебчийки, работещи в чужбина, започват да се прибират
Коментари Харесай

Най-добрите ни джебчийки атакуват папата

Най-добрите ни джебчийки, работещи в чужбина, стартират да се прибират след седмица-две от всички краища на Европа за Великден и Гергьовден. Тази година ваканцията им съответствува с визитата на Папа Франциск у нас - събитие със скупчване на доста хора, на което опитните крадци ще си пробват шанса в тълпата, написа в. "Телеграф ".

За да бъдат лимитирани опциите им да бъркат в непознати чанти, на място ще има както униформени служители на реда, по този начин и цивилни, познаващи контингента и метода на деяние. За сигурността по време на визитата на папата ще се грижат и чиновници на НСО.

Преди идването на височайшия посетител, главно събитие за крадлите е Великден. Макар че тогава си идват от гурбет по-скоро, с цел да си починат, не пропущат опцията да се смесят с хората и да поработят. Любимите им места в София са храмът "Св. Александър Невски " и църквата "Света Неделя ". Това е една от аргументите по време на Възкресение Христово регионът към "Св. Неделя " да наподобява на първокласно автомобилно ревю.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР