За последно Иван Кацаров е забелязан в кв. Кючук Париж

...
За последно Иван Кацаров е забелязан в кв. Кючук Париж
Коментари Харесай

Пловдивчанин е в неизвестност шести месец, в един и същи ден са продадени 3 негови апартамента

За последно Иван Кацаров е видян в кв. " Кючук Париж " по Коледа. Живеел е в апартамент, който сега се ремонтира от нови притежатели, тъй като е продаден. Продадени са и още два негови апратамента.

Преди години мъжът наследява няколко парцела от родителите си, които са умряли. Няма жена и деца. Единствените родственици, с които поддържа връзка, са братовчед му, който също се споделя Иван Кацаров и неговия наследник Димитър.

Братовчедът обаче от дълги години живее в Съединени американски щати. Виждали са се веднъж в годината и през останалото време връзката им е единствено по телефон. Разказва, че роднината му в България е алкохолно подвластен и не разполага с доста средства.

" Има положително обучение и не е елементарен, изобщо не е елементарен човек. След гибелта на неговата майка през 2007 година остава изцяло самичък, няма брат, няма сестра, в никакъв случай не се е женил и няма деца. Живее самичък и това ме кара да мисля, че това е идеалният човек за имотна машинация ", споделя Иван Кацаров, който живее в Съединени американски щати.

За последно е контактувал с братовчед си на 24 декември предходната година, когато му дал пари за Коледа. Когато му звъни, телефонът е изключен.

След Коледните празници не са го виждали и съседите на Иван . Търсят го, някои от тях пробват да пуснат сигнал, че е липсващ в I районно управление (на МВР) в Пловдив. Оттам в началото им споделят, че това не би могло да се случи, тъй като не са близки родственици.

Всички знаят, че изчезналият мъж не е желал да продава нито един от парцелите си. Какво го е предиздвикало да промени решението си сега е обект на следствие от полицията в Пловдив.

От информация в Агенцията по вписванията излиза наяве, че трите жилището, които са били благосъстоятелност на Иван, са продадени от него в един и същи ден, евентуално посредством ипотека още през октомври месец предходната година. Продадени са на една и съща компания със седалище в Пловдив. Два от жилищата към този момент са препродадени от тази компания на трети лица и са с нови притежатели.

Според съседите сумата за трите жилището, преведена по новооткрита сметка на Иван Кацаров, е 100 000 лева Тази информация потвърдиха и проверяващите. Той ли е усвоил парите обаче също е обект на следствие.

Иван Кацаров не е напускал страната , потвърдиха от полицията. В Брацигово, където също има къща, никой не го е виждал от месеци. Не са го срещали и край Равногор, където има бунгало.

От Съединени американски щати братовчедът на Иван направи послание, с което помоли всеки, който има информация за него, да спомага: " Аз се тормозя за най-лошото, нека не съм прав. Макар, че имаше три жилището, той в никакъв случай не е желал да ги продава и това ме довежда на мисълта, че може да е излъган. Искам да помоля хората от цялата страна, най-много от Пловдив и от квартал " Кючук Париж ", където много хора го познават, в случай че имат някаква информация и схванат за него, за братовчед ми Иван, апелирам да се обадят на телефон 112 или в най-близкото ръководство на Министерство на вътрешните работи. Благодаря на всички за поддръжката и съдействието ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР