Националният отбор е в кома. Като стане официално да обявят

...
Националният отбор е в кома. Като стане официално да обявят
Коментари Харесай

Венци Стефанов: И аз искам Шарън Стоун, но...

" Националният тим е в кома. Като стане публично да разгласят Илиан Илиев за треньор, ще разясня. Но мисля, че е по-добрия вид от Кръстаич. Илиев познава добре българския футбол. Запознат е с ситуацията. Познава футболистите, само че ние куцаме другаде ", съобщи президентът на Славия Венцислав Стефанов.

" Многото чужденци в тимовете. Боби и Гонзо не са отговорни. За Славия ще кажа, че отлепихме ютията от дъното. Предстои много работа. Играем с Лудогорец. Притеснен съм. Но аз съм обезпокоен преди всеки мач тъй като всички играят, без значение дали е Етър или Левски.

Няма елементарно към този момент. Но съм оптимист за бъдещето на тима. Светослав Вуцов смъкна килограмите и може би ще пази против Лудогорец. За трансфер на Кристиян Стоянов в ЦСКА? Ха-ха-ха. И аз желая Шарън Стоун, само че не всичко е пари. Знаете има такава ария. Такъв трансфер е неосъществим. Абсурд. Той би трябвало да се потвърждава още много първо в Славия " сподели за BgDerby Стефанов.

На въпрос, кой ще е краен победител на пловдивското дерби Ботев - Локомотив, Венци Стефанов бе къс: " Смятам, че Ботев ще победи ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР