Националът на Англия - Букайо Сака, е готов да се

...
Националът на Англия - Букайо Сака, е готов да се
Коментари Харесай

Букайо Сака: Готов съм, ако се стигне до изпълнение на дузпи

Националът на Англия - Букайо Сака, е подготвен да се нагърби с отговорността да извършва дузпа, в случай че се стигне до осъществяване на 11-метрови удари.

21-годишният футболист изпусна петата и решаваща дузпа за Англия във финала на Европейското състезание против Италия. 

Младежът обаче е непогрешим от този миг, като е вкарал и трите дузпи, които е извършил след загубата от Италия. Той осъществя дузпа против Челси, Манчестър Юнайтед и Ливърпул - още веднъж доста огромни тимове, в доста огромни дуели. Разбира се, финалът на Европейско състезание е на напълно друго равнище. 

" Пораснал съм, прогресирал съм оттогава ", съобщи той дали е преодолял пропуща си през предходната година.

" Ако нямах увереността нямаше да извърша дузпите, които изпълних за Арсенал. Така че в случай че се стигне до това на Световното, подготвен съм ", показа футболистът.

" Лично, пробвах се незабавно да продължа напред след този миг. Разбира се, няма по какъв начин да го не помни, само че да дойда тук и да вкарам три гола - това ме зарежда. Подкрепата на всички, даже почитателите, ми оказва помощ извънредно доста. Всички в тима се поддържаме и си оказваме помощ ", приключи Букайо Сака

Англия ще срещне Франция на 1/4 финалите на Мондиал 2022.

Букайо Сака бе запитан дали може да мине по стъпките на Килиан Мбапе, който се трансформира в звездата на Мондиал 2018. Английският национал одобри с усмивка въпроса и отговори малко: " Не...има единствено един Килиан Мбапе "

" Thank you for your compliment, but no...there's only one Kylian Mbappe! "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР