Българският футболист Доминик Янков влезе като резерва при загубата на

...
Българският футболист Доминик Янков влезе като резерва при загубата на
Коментари Харесай

Доминик Янков се появи от пейката при загуба на Монреал от Интер Маями

Българският футболист Доминик Янков влезе като запаса при загубата на неговия ФК Монреал с 2:3 от Интер Маями вкъщи в среща от постоянния сезон на МЛС.

Роденият в Канада роден играч се появи на терена в 63-ата минута на дуела при към този момент закрепен резултат, като във времето до края на съумя да помогне на своя тим на избегне провалянето против " чаплите ", водени от аржентинската звезда Лионел Меси.

Иначе мачът стартира чудесно за домакините, които до 32-ата минута водеха с 2:0 след попадения на Брайс Дюк и Жул-Антони Вилсен.

Още до почивката обаче " чаплите " съумяха изцяло да заличат пасива си с помощта на головете на Матиас Рохас и Луис Суарес.

В 59-ата минута пък Рохас асистира на Бенджамин Кремаски, който с второто си попадение през акцията донесе цялостния поврат за Интер Маями, както и крайния триумф в срещата.

По този метод Лео Меси и компания не престават да бъдат отпред в Източната конференция с 27 точки, до момента в който Монреал и Доминик Янков са на 12-ата позиция с 12 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР