Бившият №1 в мъжкия тенис Анди Родик съобщи, че е

...
Бившият №1 в мъжкия тенис Анди Родик съобщи, че е
Коментари Харесай

Бившият №1 в мъжкия тенис Анди Родик е отстранил раков тумор

Бившият №1 в мъжкия тенис Анди Родик заяви, че е отстранил раков израстък от устните си. Американецът описа пред почитателите за продължаващата си битка с рака на кожата по време на тазседмичния епизод на неговия подкаст " Served “.

" Страдах от разнообразни видове рак на кожата от момента, в който стопирах да играя ", съобщи първенецът от Откритото състезание на Съединени американски щати от 2003-а година.

Родик, който прeкрати кариерата си в Про-Тура през 2012-а, имаше израстък в устните. Проблемът беше отхвърлен " преди пет или шест години ", сподели той и добави, че здравословни грижи в тази част от тялото ще го съпътстват до края на живота му.

" Никога до момента не съм приказвал за това. Стяга ме, някак си. Мисля, че това ще бъде една скрита заплаха до края на живота ми. Няма да се окайвам и да хлипам " горкият аз ". Но е реалност. Всичко е добре в този момент, само че хора – използвайте слънчезащитни кремове ", добави Анди Родик.

Американецът свързва проблемите си с многото часове, в които е бил изложен на слънце, до момента в който играе тенис, и прикани родителите да мажат децата си със слънцезащитни артикули, изключително когато играят тенис.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР