Добрите новини за Лудогорец продължават и след спечелването снощи на

...
Добрите новини за Лудогорец продължават и след спечелването снощи на
Коментари Харесай

Лудогорец ще е поставен в първите два кръга за Шампионската лига

Добрите вести за Лудогорец не престават и след спечелването нощес на рекордната за българския футбол 13-а поредна купа. Изчисленията на УЕФА демонстрират, че " орлите " сигурно ще бъдат сложени при жребия за първия и втория квалификационен кръг за Шампионската лига. При избрани условия, българският отбор може да бъде измежду любимците и при третия, само че това ще може да се каже едвам след резултатите в първия кръг.
 Лудогорец победи ЦСКА в нервозен мач на
Лудогорец победи ЦСКА в нервозен мач на " Хювефарма Арена " и подпечата 13-тата си поредна купа

Разградчани победиха " армейците " с 3:1

След сполучливото показване през сезон 2023/24 в Европа и извоюваните 9 точки, коефициентът на Лудогорец се увеличи и към този момент е 26,000. Само Ференцварош, Карабах и Слован Братислава имат повече измежду тимовете, сложени в първия квалификационен кръг на Шампионската лига.

Потенциалните противници ще станат ясни след края на шампионатите в Европа, само че към този момент има няколко сигурни тимове, които ще бъдат измежду непоставените и може да се паднат на Лудогорец. Това са Целье (Словения), Хамрун Спартанс (Малта), Ларне (Северна Ирландия), Динамо Минск (Беларус), Паневежис (Литва), Ордабаши (Казахстан), Викингур (Исландия) и Виртус (Сан Марино).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР