Левски днес е домакин на Черно море, а въпросният двубой,

...
Левски днес е домакин на Черно море, а въпросният двубой,
Коментари Харесай

Костов може да бъде освободен още днес

Левски през днешния ден е хазаин на Черно море, а въпросният дуел, който може да бъде решителен за присъединяване на " сините " в Европа през идната акция, е допустимо да бъде финален на " Герена " за наставника Николай Костов. От управлението разкриха пред " Мач Телеграф ", че възможна загуба против " моряците " сигурно ще приключи треньорската му кариера в Левски, макар че преди по-малко от седмица беше оповестено, че Костов ще остане в клуба до края на сезона.

Припомняме, че след провалянето в дербито с ЦСКА наставникът на " сините " изгуби поддръжката и на притежателя на клуба Наско Сираков, който действително само стоеше твърдо зад него. Няколко дни след мача с " алените " именитият нападател посъветва Костов да си подаде оставката, само че треньорът отхвърли да го направи. Той посочи, че няма да направи това " най-малко към този момент ". На " Герена " имат вяра, че издънка против Черно море може да накара Костов най-сетне да си тръгне самичък. Иначе нещата не опират до пари, тъй като договорът на наставника изтича в края на сезона, а съгласно осведомени " сините " няма да имат нищо срещу да му платят последните две заплати, в случай че той в последна сметка реши да си тръгне самичък.

Интересно е да бъде упоменат и фактът, че Николай Костов е отказал да даде общоприетата конференция преди мача с Черно море. Това е още едно доказателство, че наставникът е много раздразнителен през последните седмици, заради което и играта на Левски не върви.
 Левски ще се опита да приключи отрицателната серия против Черно море
Левски ще се опита да приключи отрицателната серия против Черно море

" Сините " са изгубили 4 от последните си 5 двубоя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР