Наставникът на Ювентус Маурицио Сари отчете спада в играта на

...
Наставникът на Ювентус Маурицио Сари отчете спада в играта на
Коментари Харесай

Сари: За да сме конкурентоспособни в ШЛ, трябва да побеждаваме и в Италия

Наставникът на Ювентус Маурицио Сари регистрира спада в играта на отбора след мачовете му в Шампионската лига през този сезон.

“Рискът от спад в равнището на интезитета и губенето на точки след мачовете ни в Шампионската лига са забележими съгласно статистиката. При състояние, че се случи два-три пъти, не мога да диспутирам за това. Трябва да разберем за какво това се случва и да го изправим. Има разлики сред това да играеш в Серия “А” и ШЛ, само че не е правилно, че съперниците в Европа играят по-отворено. Байер (Леверкузен) се концентрират основно върху притежанието на топката, до момента в който Локомотив (Москва) имат навика да се затварят.
#Sarri: To be competitive in Europe, we need to win in Italy!

This ends Maurizio Sarri's #JuveUdinese press conference!

Full story coming soon! pic.twitter.com/6MknLdqJtE
— JuventusFC (@juventusfcen) December 14, 2019 Може би неумишлено мислите ни са ориентирани върху други цели след толкоз доста следващи Скудета, само че това е нещо, против което би трябвало да се борим. Ако желаеме да сме конкурентоспособни в Шампионската лига, би трябвало да побеждаваме и в Италия. Добър знак е, че три италиански тима са в 1/8-финалната фаза на шампионата, само че ще мисля за жребия едвам след утрешния мач”, разяснява Сари на конференцията си преди дуела с Удинезе. Серия А 16 кръг, неделя 15 декември  Ювентус 16:00предстои  Удинезе
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР