Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев даде пресконференция преди утрешната среща

...
Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев даде пресконференция преди утрешната среща
Коментари Харесай

Белчев: Виждам се със Стоилов, искам два гола в първите две минути срещу Клуж

Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев даде конференция преди утрешната среща против Клуж от груповата фаза на Лига Европа. Специалистът показа, че алените няма да се затварят, а ще пресират съперника и си пожела два гола в първите две минути във вратата на съперника.

“ЦСКА ще се опита да играе своята игра. Това ще рече с трайно притежаване на топката. Клуж е извънредно нападателен тим. Ще се опитаме тимът на Кулж да се съобрази с нас. Да пресечем владеенето на топката.

Искаме в случай че мажем да вкараме два гола в първите две минути, само че не всеки път се получава. Няма да приемем играта в личната половина. Ще се опитаме да пресираме високо, в случай че можем.

Да, в общи линии съм наясно със състава, като се изключи една или две позиции. Надявам се в идващите две тренировки да нямаме проблеми.

Не желаеме да объркваме футболистите с доста разновидности на игра на съперника. Ще подготвим играчите за това, което чакаме.

С неспокойствие чакаме мачовете, само че никога не би трябвало да има напрежение. Трябва да играем със съмочувствие, да покажем опстоянство и игра като в мачовете с БАТЕ и Базел”, сподели Белчев, който добави, че постоянно разяснява футболни тематики с някогашния треньор на Левски и Астана Станимир Стоилов.

“Със Станимир Стоилов се виждаме и чуваме постоянно. Ако се забележим, си приказваме общи работи, само че постоянно участва и тематиката футбол. Не единствено преди мачовете от Европа”, добави Белчев, който избира ЦСКА-София да играе на “Армията”, а не на “Васил Левски”.

“За нас всяка точка е значима, тъй като може да се окаже решаваща. Ще се борим за всяка точка от първата до последната минута. “Българска армия” е нашият дом, там се усещаме по-комфортно. Надявам се на следващия ден да покажем равнището, на което са нашите почитатели.

Групата е тежка, няма слаби тимове. Клуж е ного мощен тим. Знаем нашите мощни и слаби места. Говоря клишета, само че ще се опитаме да се възползваме от нашите мощни страни и да обезвреждаме мощните страни на съперника. Мачът е 50/50”, приключи Белчев. Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР