Наставникът на Азрудин Валентич говори пред журналисти след завръщането на

...
Наставникът на Азрудин Валентич говори пред журналисти след завръщането на
Коментари Харесай

Ботев Пловдив се върна от Дубай, Азрудин Валентич набеляза целта в Първа лига

Наставникът на Азрудин Валентич приказва пред публицисти след завръщането на тима от зимния лагер в Дубай. " Канарчетата " изиграха две контроли и записаха загуба и тъждество - и !
" Имахме напредък от самото начало. Имахме невероятни условия в Дубай. И двата мача, които изиграхме, се представихме добре. Първият го загубихме, изпуснахме няколко шансове. Вторият мач се представихме по-добре в завършващата фаза. През второто полувреме играхме добре против Зенит. Виждам напредък в играчите непрекъснато ".
" Момчета схващат все по-добре и по-добре тактическите инструкции, работят крепко и е обикновено да имаме опцията да играем по-добре. Имаме три седмици и половина до началото на втория полусезон, би трябвало да продължим да работим, да се нагодим към времето тук и се надявам да нямаме контузени или инфектирани играчи , тъй като това се случва ", съобщи Валентич и добави:
" Чувствам се добре, харесаха ми нещата, които видях по време на подготовката, качеството по време на тренировките и по време на мачовете. Надявам се да продължим с този професионализъм и с тази дисциплинираност ".
Азрудин Валентич разгласи и задачите на тима за пролетния дял от Първа лига:
" Ще играем против положителни отбори, ще би трябвало да работим, за да запазим второто или третото място . Имаме добър тим, играем добре. Чувстваме, че сме покрай Европа, работим крепко. След всяка седмица сме все по-добре и си слагаме все по-високи цели ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР