Настана пълна лудница след като президентът на Marvel Studios Кевин

...
Настана пълна лудница след като президентът на Marvel Studios Кевин
Коментари Харесай

Трейлъри на предстоящите сериали на Marvel

Настана цялостна лудница откакто президентът на Marvel Studios Кевин Файги загреба с огромния черпак и ни сипа предостатъчно количество нови филми и сериали, които да чакаме.
 Secret Invasion, Ironheart, Armor Wars, Marvel и всички нови филми и сериали, които оповестиха
Marvel оповестиха един куп нови сериали

Пълна лудница...

Но не бяха са обявленията забавни, тъй като Marvel Studios пуснаха първи филмов откъс на Falcon & the Winter Soldier и What If...? , втори на WandaVision , първи взор към Loki .

Falcon & the Winter Soldier

Именно този сериал трябваше да сложи началото на сериалите в киновселената на Marvel, само че поради пандемията премиерата беше отсрочена и тази чест ще се падне на WandaVision.

Въпреки това към този момент знаем, че Falcon & the Winter Soldier ще бъде пуснат в Disney+ на 19 март . Действията в сериала ще се развиват директно след " Отмъстителите: Краят " и Стив Роджърс (Крис Евънс) към този момент е пенсиониран супергерой.

Щитът му обаче към този момент е в ръцете на Сам Уилсън (Антъни Маки), който би трябвало да се оправи с огромната отговорност да избавя света. Бъки Барнс (Себастиян Стан) също ще му оказва помощ, като двамата би трябвало да се изправят против един остарял познайник - Земо (Даниел Брюл).

What If...?

Този анимиран сериал го чакаме с в действителност огромно неспокойствие, тъй като задачата му е да ни покаже какво би било, в случай че историята не е такава, каквато е. Точно по този начин, ще си приказваме за други възможности.

What If...? ще има цели 23 епизода, в които ще разберем какво би било, в случай че Пеги Картър бъде Капитан Америка, а не Стив Роджърс. Като цяло ще разберем, че орисите на Тони Старк, Ник Фюри, Т`Чала и доста други герои на Marvel можеха да бъдат доста по-различни.

Най-хубавата част пък е, че по-голямата част от обичаните ни герои ще бъдат озвучени от актьорите, които влизат в техните функции в киновселената на Marvel. Към момента What If...? няма премиерна дата, само че се чака през лятото на 2021 г .

WandaVision

И този сериал ни драговолно, тъй като сме луди по Елизабет Олсен, а и да не забравяме, че Уанда е един от най-могъщите супергерои на Marvel сега. Вторият и евентуално финален филмов откъс пък изобщо не ни споделя кой знае какво ново.

Уанда (Олсен) и Вижън (Пол Бетани) живеят в някаква химера, която се простира през разнообразни времена, само че нещо не е наред. Защото тази химера може да се окаже просто една несъществуваща действителност, в която Уанда е решила да живее щастливо след загубата на обичания си.

Какво тъкмо ще се случва ще разберем напълно скоро, тъй като WandaVision ще бъде пуснат в Disney+ на 15 януари .

Loki

Завършваме с пакости, тъй като Локи (Том Хидълстън) си е Бог на тези неща. Сериалът ще ни покаже какво тъкмо се е случило с брата на Тор откакто взе Тасеракта в " Отмъстителите: Краят " и изчезна безследно.

Е, в този момент ще разберем къде тъкмо е отишъл, а от първия взор ни излиза наяве, че още веднъж няма да му хареса това, което би трябвало да преживее. Той ще се озове в паралелна действителност, където ще се окаже пандизчия.

Въпросът е кои са TVA (Time Variance Authority), къде тъкмо се намира и ще успее ли още веднъж да се измъкне от неприятностите, както постоянно го прави. Очакванията са да забележим Loki през месец май 2021 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР