Наскоро DSOGaming пусна актуализация на научнофантастичния шутър Halo Infinite от

...
Наскоро DSOGaming пусна актуализация на научнофантастичния шутър Halo Infinite от
Коментари Харесай

След обновление Halo Infinite спря да работи на някои графични карти и това не е грешка

Наскоро DSOGaming пусна актуализация на научнофантастичния шутър Halo Infinite от 343 Industries, която докара до неспособност на някои членове на аудиторията да играят играта.

Кръпката беше приложена на 15 март, а повода, заради която Halo Infinite не може да се играе от някои са техните компютри с по-малко от 4 GB памет. Оплаквания за това се появиха в Steam общността и във форума на ResetEra.

За да бъдем обективни, би трябвало да отбележим, че графичните карти с 4 GB (GTX 1050 Ti и RX 570) бяха в минималните систематични условия на Halo Infinite още от оповестяването, само че това не попречи на играта да работи и на такива с по-малко видеопамет. Сега, с актуализацията от 15 март, Halo Infinite отхвърля да работи даже на по-производителни графични карти с по-малко от 4 GB памет, като да вземем за пример GTX 1060 във версия с 3 GB. Защо са премахнали поддръжката за графични карти с 3 GB памет, не е ясно. Собственик на GTX 1060 (3 GB) оповестява, че е можел да играе Halo Infinite без никакви проблеми, само че в този момент неговият графичен процесор е в листата на неподдържаните.

Разработчиците от 343 Industries към момента не са коментирали обстановката. Засегнатите притежатели на играта се надяват, че става въпрос за неточност, само че евентуално това решение е целеустремено. Halo Infinite е налична за PC (Steam, Microsoft Store), Xbox One, Xbox Series X и S и Game Pass (PC и Xbox).

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР