Нашумелите филми „Доза щастие“ и „Диви и щастливи“ вече са

...
Нашумелите филми „Доза щастие“ и „Диви и щастливи“ вече са
Коментари Харесай

Гледаме онлайн два от най-успешните бг филми - slava.bg

Нашумелите филми „ Доза благополучие “ и „ Диви и щастливи “ към този момент са налични онлайн особено за българите зад граница, които от месеци чакат опцията да им се насладят. Двете продукции могат да бъдат наемани за 48 часа или да бъдат закупени в платформата Neterra.TV+, предлагаща от ден на ден извънредно наличие онлайн в отговор на ограниченията за обществена изолираност по целия свят.
Рекордно висок интерес регистрираха родните кинопродукции през миналата година, само че премиерните заглавия в Neterra.TV+ покориха сърцата на публиката и се трансфораха в нейни безспорни любимци. Всяко от тях доближи впечатляващите близо 100 хиляди фенове, още преди да успее да реализира всички планувани турнета в страната и чужбина.

Дебютният пълнометражен филм на Яна Титова „ Доза благополучие “ развълнува мнозина със своя откровен взор към персоналната история на журналиста Весела Тотева и нейната битка със зависимостта. Неслучайно в края на 2019-а точно лентата, в която надарената Валентина Каролева изигра основната роля, превъплъщавайки се в своята майка, стана най-популярното заглавие у нас в годишната ранглиста на Гугъл и с това задмина суперпродукции като „ Жокера “ и „ Аквамен “.

Актьорският състав на кино лентата включва одобрени имена, измежду които Иван Бърнев, Силвия Лулчева, Димитър Николов, Алек Алексиев, Асен Блатечки, Лидия Инджова, Илка Зафирова, Стефан Вълдобрев, Филип Аврамов и други, а операторската работа на Мартин Балкански и саундтракът на кино лентата акцентират другия му жанр. Романтичната екшън-комедия на Мартин Макариев „ Диви и щастливи “ завоюва публиката с забавната композиция от зрелищни екшън подиуми и огромна порция комизъм. Мащабната продукция, снимана в четири града, наблюдава шеметното премеждие на две най-хубави приятелки, подбудено от редица импулсивни решения, които ги водят отвън рамките на закона. Яна Маринова влиза извънредно ловко в ролята на влюбената и свободомислеща Боряна, а Луиза Григорова-Макариев добавя идеално екранния тандем като нейната спътничка Мила.

Александър Сано е безкомпромисният контрольор Донев, а в хода на приключението се включват още редица любимци на публиката като Явор Бахаров, Дария Симеонова, Калин Врачански, Асен Блатечки, английския артист Базил Айденбенц и даже Ицо Хазарта. „ За нас е извънредно значимо да преодоляваме налагащата се отдалеченост и да предлагаме на българската публика най-качественото и настоящо наличие. Затова сме щастливи, че от ден на ден родни заглавия се включват в каталога ни и ще доближат до своите фенове по целия свят без значение от обстановката и дистанцията. Публиката е тази, която поддържа киното живо, а в моменти като настоящия то от своя страна зарежда и сплотява посредством неповторимите страсти, които носи “, споделя Мая Калчева, маркетинг шеф на Neterra.TV.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР