Направо изумявам от наглостта на Онуй, което заяви, че по

...
Направо изумявам от наглостта на Онуй, което заяви, че по
Коментари Харесай

ЧЕ ТО И КОНЦЛАГЕРИТЕ СА БИЛИ ЗАКОННИ

Направо учудвам от наглостта на Онуй, което съобщи, че по времето на ГЕРБ нямало нелегално подслушване. Тоест, всички ние – протестиращите против властта на мафията и корупцията, сме подслушвани напълно законно като терористи и екстремисти, искащи да смъкват обичаното държавно управление. Оня лист от предходната година за 100 нелегално подслушвани лица, измежду които и аз, също очевидно няма никакво значение.

То ние знаем, че Вие ни слушате. Част от разпоредбите на играта. Ние сме против тези, които се пробват да предадат България. Срещу тези непознати детайли, които под маската на български жители, работят за същинската си татковина. Срещу тези, които вместо на българския народ, рапортуват на американското, израелското и други посолства. Ние знаем! И те знаят, че ние ги знаем. Затова са безскрупулни! Войната се води на всички равнища и подслушването е единствено една дребна част от нея.

Пегас е нещо към този момент остаряло. Да слушат. Да знаят какво ги чака! Да знаят, че могат да купят държавни управления и политици, само че не могат да купят същинските българи. Да знаят, че Борисов и Петков могат да им козируват, само че има хора, които ще ги спрат!
Законно не значи морално и заслужено. Апартейдът е бил легален. Правителството на Борисов беше законно. Грабежите посредством публични поръчки са законни. Американските бази на българска земя са законни!

И има един закон над всички тях – ПРАВОТО И ЗАДЪЛЖЕНИЕТО ЗА СЪПРОТИВА!

Елена Гунчева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР