Нападателят на Барселона Усман Дембеле използва своя профил в Инстаграм,

...
Нападателят на Барселона Усман Дембеле използва своя профил в Инстаграм,
Коментари Харесай

Дембеле даде своя отговор: Не съм измамник и не позволявам да бъда изнудван

Нападателят на Барселона Усман Дембеле употребява своя профил в " Инстаграм ", с цел да даде отговор на управлението, което по-рано през днешния ден разгласи, че няма да употребява повече французина, откакто той е отказал да подпише нов контракт. Футболистът съобщи, че остава изцяло предан към тима и треньора, само че не разрешава да бъде изнудван по никакъв метод. Той добави, че е оставил всичко към договарянията на своя сътрудник, на който има цялостно доверие.
 Официално: Барселона прикани Дембеле да напусне незабавно Официално: Барселона прикани Дембеле да напусне незабавно
" Изминаха четири години, откогато стопирах да чета нещата, написани за мен, без да се пробвам да се извинявам. Слуховете за мен се натрупат от четири години. От четири години хора приказват за мен, лъжейки по неприличен метод, с една-единствена цел - да ме наранят. Следвах линията да не давам отговор на нищо от това в продължение на тези четири години. Дали това бе неточност? Със сигурност.

Днес това завършва. От през днешния ден ще давам отговор почтено, без да се поддавам на каквато и да била форма на изнундване. Аз съм на 24 години и като всеки човек, имам своите дефекти. Преминах през сложни моменти - травми и заразяването с ковид, което ми повлия. Дори без минимални тренировки, треньорът e желал да играя и аз постоянно съм се съобразявал, без да задавам никакви въпроси. Винаги съм давал най-хубавото, което мога, тъй като това е моята пристрастеност. Винаги съм осъзнавал, че имам шанс да се посветя на най-красивата работа в света.

Послнието ми е ясно. Забранявам на който и да било да основава усещането, че не съм зает със спортния план. Забранявам да ми се приписват планове, които в никакъв случай не съм имал. Забранявам някой да приказва от мое има или от името на сътрудника ми, на който имам цялостна религия. Все още имам контракт. Напълно предан съм и съм разполагаем на моя клуб и треньор. Винаги съм давал всичко за сътрудниците си. Това няма да се промени. Не съм лъжец, само че още по-малко съм човек, който има навика да се подава на изнудване.

Както знаете, има договаряния. Оставил съм сътрудникът ми да се оправя с тях, тъй като това е негова територия. Моята е топката, да играя футбол и да споделям радостните моменти с моите сътрудници и почитателите. Преди всичко - да се концентрираме върху това да печелим.

Грижете се за себе си околните си! "

 Анчелоти без много съществени играчи, съставите на Елче и Реал Мадрид Анчелоти без много съществени играчи, съставите на Елче и Реал Мадрид 20 яну | 19:23 133 0  Клинсман: Левандовски има преимущество, само че Холанд е бъдещето Клинсман: Левандовски има преимущество, само че Холанд е бъдещето 20 яну | 18:36 788 0  Отново се твърди, че Мино Райола е в болница и положението му е съществено Отново се твърди, че Мино Райола е в болница и положението му е съществено 20 яну | 18:32 1175 2  Съдията от Милан - Специя не е осъден, стана ясно кой ще управлява мача на кръга Съдията от Милан - Специя не е осъден, стана ясно кой ще управлява мача на кръга 20 яну | 18:22 1015 1  Рамзи е дал негативен тест Рамзи е дал негативен тест 20 яну | 17:55 686 0 Виж всички Водещи Новини  Анчелоти без много съществени играчи, съставите на Елче и Реал Мадрид Анчелоти без много съществени играчи, съставите на Елче и Реал Мадрид 20 яну | 19:23 133 0  Венци Стефанов: Бербатов е звънял по върховете на страната поради Берое и ТЕЦ-а Венци Стефанов: Бербатов е звънял по върховете на страната поради Берое и ТЕЦ-а 20 яну | 11:40 38873 179  Григор Димитров не можа да реализира поврат от 0:2 сета и напусна рано Australian Open Григор Димитров не можа да реализира поврат от 0:2 сета и напусна рано Australian Open 20 яну | 10:30 79482 323  16 спортисти ще показват България на Зимните олимпийски игри в Пекин 16 спортисти ще показват България на Зимните олимпийски игри в Пекин 20 яну | 14:09 8345 23  Официално: Барселона прикани Дембеле да напусне незабавно Официално: Барселона прикани Дембеле да напусне незабавно 20 яну | 11:29 47056 67 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР