Отборът на Ботев Пд представи трофея, който спечели в турнира

...
Отборът на Ботев Пд представи трофея, който спечели в турнира
Коментари Харесай

Ботев Пд показа Купата в общината

Отборът на Ботев Пд показа трофея, който завоюва в шампионата за Купата на България по футбол на днешното постоянно съвещание на Общинския съвет на Пловдив.

Във финала нощес " жълто-черните " надиграха първенеца на страната Лудогорец с 3:2.

В залата участваха старши треньорът на „ канарчетата “ Душан Керкез, изпълнителният шеф на клуба Алексей Киречек, спортният шеф Артур Платек, капитанът на Ботев Ивелин Попов, Лъчезар Балтанов и Николай Минков.

Кметът на Пловдив Костадин Димитров получи подарък фланелка със извоювания трофей.

" На идващото съвещание на съвета ще предложим всеки от вас да получи почетна значка на град Пловдив “, сподели ръководителят на локалния парламент Атанас Узунов, който също получи тениска на Ботев Пд.

Градоначалникът разгласи, че довечера, в 19:12 часа пред Общината, " жълто-черните " ще вдигнат Купата и прикани почитателите да изпълнят площада.

„ Сега е времето на Пловдив! Благодарен съм на всички 10 000 почитатели, които бяха в София нощес. Благодарим на всички треньори и футболисти. В тези моменти, когато спортът ни дава благоприятни условия за наслада, потвърждаваме, че вложените пари в спортна инфраструктура не са на вятъра дадени. Честита победа! “, съобщи кметът на Пловдив.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР