Спонсорът на Септември София - Румен Чандъров - отговори със

...
Спонсорът на Септември София - Румен Чандъров - отговори със
Коментари Харесай

Босът на Септември: Ако не влезем в Първа лига, ще е сериозен провал!

Спонсорът на Септември София - Румен Чандъров - отговори със свито сърце на въпроса дали отборът ще успее да извърши своята цел и да се завърне в Първа лига през идващия сезон.

" След последните мачове, които изиграхме, напряко не знам. Не знам дали да съм повече оптимист, или черноглед, не знам. Честно казано, трябваше до момента от дълго време да сме влезнали в Първа лига, поради качествата на играчите и всичко останало. Честно казано съм комплициран ", сподели предприемачът пред " Мач Телеграф ".

Чандъров не пожела да изтъкне младостта като недостатък за спада във формата на столичния тим в последните седмици.
 В Монтана се готвят интензивно за конфликта със Септември
В Монтана се готвят интензивно за конфликта със Септември

Ето детайлности

Припомняме, че Септември е в серия от четири следващи дуела без победа, което сложи на карта връщането на отбора в елитния ни футболен ешелон.

" Не единствено младостта е виновна. Според мен има и някакво напрежение, което е меко казано срамно, тъй като не сме сложили постигането на избрана цел непременно. Явно на самите футболисти напрежението им идва допълнително. Нямам друго пояснение. След като ни бият доста по-слаби тимове от нас... Сегашните играчи по някаква причина не могат да носят на напрежение. Това е единственото за мен рационално пояснение. Не намирам друго ", посочи Чандъров.

" Навън играем добре, само че при домакинските мачове нещо се случва, футболистите си имат всичко - и награди, и бонуси. Да не желаят да си ги вземат е неуместно. Лошото е, че проблемите, които имаме, не са единствено в последните мачове, а се демонстрираха много по-назад през сезона. Сега явно им пристигна още повече напрежението, футболистите в България са такива. Не могат да носят на напрежение, а щом не можеш да носиш на напрежение, не можеш да играеш футбол. Нека момчетата създадат каквото могат, а най-после - каквото стане. В края на краищата нищо не е непременно. Ако не влезем в Първа лига обаче, това ще е един сериозен неуспех. Провал ще бъде и за клуба, само че повече ще бъде за самите играчи. Затова би трябвало да се замислят ", сподели предприемачът.
 Септември се изложи вкъщи и ще изчака за завръщането си в елита
Септември се изложи вкъщи и ще изчака за завръщането си в елита

Поне още седмица

Чандъров бе безапелационен, че Септември ще продължи да следва наложената в последните години политика да дава път на млади български футболисти.

" Още по-млади играчи ще пущам. И във Втора лига, и в Първа ще продължим по същия метод. Ако имам опция, ще пущам по 11 индивида ".

Спонсорът на столичния клуб призна, че има запитвания за играчи на отбора, само че все още отхвърли да даде повече конкретика.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР