Надяваме се тези избори да не се превърнат отново в

...
Надяваме се тези избори да не се превърнат отново в
Коментари Харесай

Карадайъ: Надявам се тези избори да не се превърнат отново в арена за битки и разделение

Надяваме се тези избори да не се трансфорат още веднъж в сцена за борби, опълчване и разделяне. В тези времена е нужно обединяване. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в Централната изборна комисия (ЦИК).

От партията внесоха нужните документи и 5000 подписа за регистрация за идните локални избори. 

" Местната власт е на-близо до хората - общински съветници и кметове. От тях зависи в каква среда живеем и каква среда ще градим ", разяснява Карадайъ. " В Движение за права и свободи имаме претенденти, които познават проблемите на хората и знаят по какъв начин да вземат решение тези проблеми ". 

" Някои хора възнамеряват акции и връзки във виртуалното поле, което не е неприятно. Технологиите би трябвало да се употребяват, само че да не оставаме само във виртуалното поле, тъй като живият контакт с хората е доста значим. Тези, които употребяват единствено виртуалното пространство, се лишават от живия контакт. По този метод и действителните проблеми на хората стават някак виртуални ", сподели още водачът на Движение за права и свободи.

Той заяви, че от през днешния ден партията стартира ноинациите на своите кндидати за локалния избор на 29 октомври 2023 година

https://www.facebook.com/presscenterdps/videos/124360000738730
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР