Надявам се за тях това да бъде урок, тъй като

...
Надявам се за тях това да бъде урок, тъй като
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Вчерашният протест беше чиста проба провокация към коалиционно правителство, което е на 1 месец

Надявам се за тях това да бъде урок, защото има много по-важни неща за решение в страната, сподели от своя страна Ивайло Мирчев от Демократична България
„ Всеки български жител има демократичното право да стачкува. Разбира се, митингите би трябвало да са мирни, тъй като това е в основата на еввропейските ни полезности. Все отново ние сме страна членка на Европейския съюз. По отношение на вчерашния митинг, както всички знаете, той беше проведен от съответна политическа партия, което ме навежда на подозрението, че този митинг не е иницииран на база гражданската сила на българското общество, а гражданската сила на избрани симпатизанти, които евентуално са дали своят вот за съответната политическа партия, която ги свика пред Народното събрание. Нагледахме се на грозни подиуми, вие като публицисти също и към вас имаше офанзиви, което е изрично неприемливо. Няма потребност сега от такива прояви, каквито гледахме през вчерашния ден “, изрази позицията си депутатът от „ ИТН “ Станислав Балабанов по отношение на вчерашния митинг пред Народното събрание и Министерството на здравеопазването, който мина под знака на опит за взлом на Народното събрание, арести, ранени служители на реда и нападнати публицисти.

„ Ние като политическа партия си имаме съответна теза, тя не е от през вчерашния ден, не е създадена от тези митинги, тя е наша теза от доста време насам. Ние сме заявявали, че съответните здравни документи са по-скоро неефективни заради редица аргументи в България, само че всеки български жител има свободното право да мисли каквото пожелае, т.е. ние не приказваме от името на вчерашния митинг, ние имаме съответна политическа теза, както по тази тематика, по този начин и по доста останали. Така че, по-скоро вчерашният митинг беше, съгласно мен, ориентиран с чиста проба провокация към съдружно държавно управление, което към момента е на 1 месец. Да не забравяме, би трябвало време в действителност и би трябвало да бъдем оставени умерено да свършим работа, тъй като рецесиите са в редица браншове и са рецесии, подбудени от едно пробито и компрометирано ръководство в последните 12 години. Така че, обществото би трябвало да бъде по-скоро търпеливо към нас към този миг “, сподели още депутатът от Има Такъв Народ.

„ Не виждам смисъла да влизаш с взлом в Народното събрание, още повече, когато вътре има депутати, които могат да отстояват тезите на самия митинг “, съобщи депутатът от „ Демократична България “ Ивайло Мирчев.

На въпрос по какъв начин от „ Демократична България “ ще продължат да работят с ПГ на „ Възраждане “ в случай, че те предизвикват навлизане в Народното събрание, той отговори следното:

„ Надявам се за тях това да бъде и урок като най-малко. Нямаме междудругото Комисия по нравственос в този парламент и в случай че имаше такава, тя трябваше да се занимае с тяхното държание. Тъй като има много по-важни неща за решение в страната, се надявам за тях това да бъде урок и оттук-нататък да стартираме да си вършим работата като народни представители много по-конструктивно вместо да вършим сходни, не желая да ги назовавам циркове, само че нелицеприятни проведени митинги. “

Попитан дали като участник в ръководството „ Демократична България “ е подготвена на отстъпка във връзка с ограниченията и зеления документ, той уточни:

„ По отношение на ограниченията и зеления документ решенията и предложенията идват от комитета, който е основан и би трябвало да сме доста рационални и доста деликатни, защото през вчерашния ден имаше връх с най-вече болни и би трябвало да сме извънредно деликатни към това какви ходове подхващаме, с цел да не се влошат доста нещата в страната “.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР