Над един милион италиански семейства с ниски доходи ще получат

...
Над един милион италиански семейства с ниски доходи ще получат
Коментари Харесай

Дават по 100 евро на италианските семейства с доходи по 28 хил. евро годишно

Над един милион италиански фамилии с ниски приходи ще получат еднократна държавна помощ в размер на 100 евро по силата на обнародван декрет на дясното държавно управление на Италия, ръководено от министър-председателката Джорджа Мелони, съобщи ДПА.

Парите ще са коледен бонус и ще бъдат изплащани от новата 2025 година . На тях ще имат право фамилии с най-малко едно дете на прехрана и със единствено един приход, който е под 28 000 евро годишно .



ДПА отбелязва, че изключителното обезщетение ще коства на мощно затрудненото финансово италианско държавно управление към 100 милиона евро. Според първичния проект
бонусът трябваше да бъде изплатен през декември, само че в последна сметка беше решено парите да стартират да се дават от януари натам.

Опонентите на Мелони виждат в помощта връзка с предизборната акция на партията ѝ " Италиански братя " за Европейския парламент. Министър-председателката оглавява листата.



Независимо от резултатите от евроизборите Мелони не има намерение да бъде народен представител в Европейския парламент, като държи да остане министър председател, показва ДПА, като прибавя, че с задължения на обща стойност над три милиона евро Италия е една от най-задлъжнелите страни в Европа.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР