На водещата на На кафе“ май ѝ писна панелистът Дарин

...
На водещата на На кафе“ май ѝ писна панелистът Дарин
Коментари Харесай

Налапа кукичката: Панелист на Гала гали като полудял омъжена...

На водещата на „ На кафе “ май ѝ писна панелистът Дарин Ангелов да я слага в неуместни обстановки и обърна „ дебелия край “. Гала изцяло преднамерено забърка Дарко да разяснява някогашната синоптичка на Нова телевизия Гери Малкоданска, която той явно доста харесва. Всичко стартира като коментар на задявка на холивудската звезда Колин Фарел с колежката му Ана де Армас.

Гала непосредствено попита артиста какви са му възприятията към чаровната Гери. Дарко непосредствено налапа кукичката и потегли да изсипва такива излияния, че колежките панелисти Ромина и Патрашкова го помолиха да млъкне. Те даже му подсетиха, че Гери е омъжена. „ Аз се удивлявам на личността Гери Малкоданска. Аз тази обич с нещо плътско не мога да я скапва “, опита се да се измъкне от обстановката Дарин Ангелов.

Положението стана още по-лошо, когато самата Малкоданска се включи онлайн от вкъщи си в предаването. Тя описа за първия рожден на дребното си дете. Гала пък побърза да ѝ преразкаже изблиците на Дарко. Той пък реши да одобри провокацията на шефката си и се залепи на колене пред един от мониторите и взе да милва екрана.

За благополучие, Гери Малкоданска или не разбра каква е глупавата конспирация, или просто я пренебрегва. Синоптичката очарова още веднъж всички с ослепителната си усмивка и прати доста въздушни целувки на сътрудниците си. Тя даде обещание да бъде посетител в предаването на Гала в най-скоро време, написа vihrogon.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР